Giriş ve Kayıt Ol

Anasayfa  ::  Hesabiniz  ::  Dosyalar  ::  Dokumanlar  ::  Forum  

Hedefturan :: Başlığı Görüntüle - BBP ve ATP 'DEN BİRLEŞMEYE OLUMLU YANIT
 SSSSSS   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olunÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun   GirişGiriş 

BBP ve ATP 'DEN BİRLEŞMEYE OLUMLU YANIT

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Hedefturan Forum Ana Sayfası -> MHP
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
BABAEREN

MesajTarih: Pts Mar 01, 2010 9:31 pm    Mesaj konusu: BBP ve ATP 'DEN BİRLEŞMEYE OLUMLU YANIT Alıntıyla Cevap Ver

Türkiye sevdalıları, bilgi, birikim, tecrübe ve kadrolarıyla ülkemizi ayağa kaldıracak kararlılığa, güce ve inanca sahiptir.

Yaşananlar, yüreğinde vatan ve bayrak sevgisi olanların birleşmesini zorunlu ve kaçınılmaz hale getirmektedir.

Kucaklaşmak için fırsat arayan bütün vatandaşlarımı, köken, mezhep, yöre gözetmeksizin üç hilalin etrafında buluşmaya davet ediyorum.

Kaybedilecek zamanımız yoktur.

Tereddütle geçirilecek vaktimiz yoktur.

Birliğimizi tehlikede görenler,

Dirliğimize tehdit görenler,

Saflarını sıklaştırmak, güçleri birleştirmek zorundadır.

Ve bu aziz vatanı ve büyük Türk milletini temiz ve samimi duygularla seven herkesin yeri Milliyetçi Hareketin yanı olmalıdır.

Bizlere yol arkadaşlığı yapacak bütün vatanseverleri, nerede doğmuş bulunursa bulunsun ve anasının dili ne olursa olsun, Milliyetçi Hareketin bayrağı ve ilkeleri altında toplanmaya çağırıyorum.

Bu çağrı kapsamında, Milliyetçi Hareket Partisi'nin Genel Başkanı olarak, ben de atacağım ilk adımı huzurunuzda açıklıyorum.

Önümüzdeki günlerde Aydınlık Türkiye Partisi'ne bir ziyaret gerçekleştireceğim.

Baba ocağından ayrı düşmüş dava arkadaşlarımı partimde görmekten mutlu olacağımı belirteceğim.

İnanıyorum ki bu davet bir başlangıç olacak ve Milliyetçi Hareket Partisi buluşma ve kucaklaşmanın merkezi haline gelecektir.

Cenab-ı Allah milletimizin kurtuluşu ve yükselişi yolunda yapacağımız mücadelede Milliyetçi Hareketi mahçup etmesin.

Hepinizi saygılarımla selamlıyorum.
25/02/2010 DA Yapmış olduğu konuşma ile ilk adımını atan Devlet Bahçeli ATP ye yaptığı ziyaret ile ne kadar samimi olduğunu bir kere daha göstermiş oldu.

ATP ziyaretinde kendisine , bir gazetecinin ''ATP'ye bir araya gelme mesajları verdiniz, önümüzdeki günlerde BBP ve diğer partileri de ziyaret edecek misiniz?'' sorusuna, şu yanıtı vermişti:

''Bugün ATP'ye geldik. Adı dahil Alparslan Türkeş demektir. Buradan bir başlayalım bakalım arkadaşlarımız ne düşünecek. İnşallah hayırlı gelişmeler olursa ileriki günlerde bunları ele alırız. Önce iradelerine saygı duymalıyız, kendileri değerlendirmelerini yapmalıdırlar.

Bir karara eriştikleri takdirde zannediyorum bir kez daha görüşme ihtimali artar.

Bugünde bu görüşler etrafında BBP Partisinin açıklaması gecikmedi BBP genel başkanı Yaşar TOPÇU'da yapmış olduğu açıklamada sıcak baktığını belirtti.Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Yalçın Topçu, milliyetçi partilerin birleşmesi konusunda MHP’den kendilerine net bir teklif ile gelindiğinde bunu parti yetkili organlarında değerlendireceklerini kaydetti.

Genel Başkan Topçu, “Ben Yalçın Topçu olarak Türk milliyetçilerinin bir araya gelmesi için her türlü fedakarlığı yaparım” dedi.

Hedefturan.com
Murat KARAKOÇ
bilgekağan

MesajTarih: Pts Mar 01, 2010 10:25 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ne bizden teklif gider

ne de hani olurda düşük ihtimalle böyle bir teklif olursa MHP tabanı bundan memnun kalır..

Potamyalıya laf söyletmeyen tek siyasi parti lideri olan Yalçın Topçu'nun bizim kurmayımız olduğunu hayal ediyorum da.. Shocked

İçimizde ki tayyip olur.. Ne gizlimiz kalır ne planımız..

Sonra iş orda bitmiyor,

ili var ilçesi var beldesi var.. 3 BBP oyu olan bi ilçenin BBP ilçe başkanı bile birleşimde ilçe delegasyona el atmak isticek.. Hatta başkanlık talep edecek....

Camiaya sızacak olan fetoş, nakşi, menzil vs.. kalıntılarına hiç değinmiyorum..

Birleşip seçime gitsen BBP kökenli vekillerin bir iki ayda ayrılmayacaklarıda şüpheli.. (olmayan şey mi Wink )

Peki bütün bunların getirisi ne?

Sahi bir getirisi olmalı ki değmeli dimi..

%1-1,5 (o da cemaatleri başka yerlere yönlendirmezse..)

İşin özü ATP ile BBP bir değil..

Şahsım adına konuşayım, olmamalı..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deli_suvari

MesajTarih: Sal Mar 02, 2010 12:03 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

refüze askere siläh verilmez Arrow

son mevzide vurusanlara bibipcilerin hicbir katkisi olmayacaktir ,

aksine büyük zararlari olcaktir:!:

ha a.k.partisi ha bibip Evil or Very Mad

bilgekagan in kaygilarini aynen paylasiyorum...

BABAEREN

MesajTarih: Sal Mar 02, 2010 12:41 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

düşündüğünüz gibi olmayacaktır.
belki belli başlı kişiler biryerlerde olacaktır
bu durumda zaten hainlik besleyen nemalandığı yere gideceklerdir.

topçu ayakta kalma gereğinin tayip yardakçılığı olmadığını anlayacaktır.
küheylan

MesajTarih: Sal Mar 02, 2010 3:19 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Lider, öyle tasarlamış ve adımını atmış bizim diyecek bir şeyimiz olamaz.
Ancak arkadaşların görüşleri de bir gerçektir. zaten onlar bilahare kendileri gelecekti. Benim vurgulamak istediğim bazı teşkilatlarımızdaki barışıksız durumdur. Görev, ehline tevdi edilmediği sürece hareket bir adım ileri gidemez. Sayın Genelbaşkanı, teşkilatların densizlikte bulunduğu
dava adamlarına karşı yaptıkları olumsuzlukları gidermeye davet ediyorum. Kurt yaralandığı vakit kendi kanını başkalarına yalatmaz...
% lerle işimiz olmamalı.
bilgekağan

MesajTarih: Sal Mar 02, 2010 4:06 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bilemem..

Ama burnumuzdan gelebilir..

İlk önce eş başkan isteyebilirler o sıra bi hır gür çıkar..

Daha sonra kongrelerde Yazıcıoğlu'nun posterinide asın derler.. (ki bu durum başbuğunda bir dönem endişe duyduğu durumdur Exclamation )

Diğer saydıklarımız da cabası..

ATP'liler canımı yesin, ama BBP ile geçinmek zor..
Başa dön
!Orkun!

MesajTarih: Sal Mar 02, 2010 4:10 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Mister Topçu;

''Gelsinler bbp'de birleşelim''

Diyarbakır Alperen Ocaklarları İl Başkanı Mr. Kansız piiççik ;

''Baydemir'in ülke için söylediği sözleri destekliyoruz. Kapılarımız DTP'ye sonuna kadar açık, ancak MHP'ye kapalıdır. Bozkurt işareti yapanların Alperenler'de yeri yoktur ve Irkçıları yanımıza sokmayız''

Rahmetli Reha Oğuz Türkkan zamanında bunların ihaneti ile ilgili '' Türk Milliyetçileri sırtında ki yükü atmıştır'' değerlendirmesinde bulunmuştu.İçinde bulunduğumuz dönem itibariyle Bozkurt'un sırtına bu yükün(Kürt Said'in itleri) tekrar sarılma uğraşları AtaTürk'ün Bozkurtlarına ihanet olacaktır.

MesajTarih: Sal Mar 02, 2010 4:36 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://www.etikhaber.com/content/view/84444/27/
Başa dön
deli_suvari

MesajTarih: Sal Mar 02, 2010 4:50 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet bilgekagan verdigin linkteki yazi mevzuyu özetliyor ama insanin aklina baska seylerde gelmiyor degil ,

söyle ki ;

bence devlet bey de basta ardahan kirosu olmakla övünen y. topcu nun ve bilmem ne testici nin kac kalibrelik elemanlar oldugunu " coook iyi biliyor " Exclamation

bibiple enazindan " tavanda " bir birlik olamayacaginida " cooook iyi biliyor" Exclamation

bunlarin hem a.k.partisi nin ,hem fetos un basta olmak üzere her türlü güc odaginin emrine amäde olduklarinida " coook iyi biliyor " !!!

bibip in halen a.k.partisine katilmamasinin en önemli sebebinin ; secimlerde MHP nin oylarini düsürebilme ihtimäline sahip olmasi oldugunuda " coook iyi bilir " Exclamation

hele bunlarin hainliklerini , güvenilmez olduklarini belkide herkesten daha iyi biliyor !!!

o halde ???

................

En son deli_suvari tarafından Sal Mar 02, 2010 4:56 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
küheylan

MesajTarih: Sal Mar 02, 2010 4:53 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bazen politika anlıktır.
Yani "affektif"tir...
bilgekağan

MesajTarih: Sal Mar 02, 2010 5:24 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

deli_suvari demiş ki:
evet bilgekagan verdigin linkteki yazi mevzuyu özetliyor ama insanin aklina baska seylerde gelmiyor degil ,

söyle ki ;

bence devlet bey de basta ardahan kirosu olmakla övünen y. topcu nun ve bilmem ne testici nin kac kalibrelik elemanlar oldugunu " coook iyi biliyor " Exclamation

bibiple enazindan " tavanda " bir birlik olamayacaginida " cooook iyi biliyor" Exclamation

bunlarin hem a.k.partisi nin ,hem fetos un basta olmak üzere her türlü güc odaginin emrine amäde olduklarinida " coook iyi biliyor " !!!

bibip in halen a.k.partisine katilmamasinin en önemli sebebinin ; secimlerde MHP nin oylarini düsürebilme ihtimäline sahip olmasi oldugunuda " coook iyi bilir " Exclamation

hele bunlarin hainliklerini , güvenilmez olduklarini belkide herkesten daha iyi biliyor !!!

o halde ???

................

Aynen öyle ki zaten teklifte götürmüyorlar.. Cool

Daha önce Yazıcıoğlu bir kaç kez girişimde bulunmuş ama Devlet Bey pozitif bakmamış..
Başa dön
GARP

MesajTarih: Çrş Mar 03, 2010 5:24 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Alıntı:
3 Mart 2010/Yeniçağ/Önsel Ünal

Milliyetçileri bütünleştirme çabaları camianın arzusuna tercüman oldu

TÜRK Ocakları Başkanı Nuri Gürgür, Türk milliyetçilerinin ortak bir siyasi potada buluşup birlikte olmaması için görünürde ciddi bir neden bulunmadığını söyledi. Türkiye’nin çok kritik bir süreçten geçtiğine dikkat çeken Gürgür, böyle bir birleşmenin aklın icabı olduğunu vurguladı.
AYNI kökenden gelen insanların farklı siyasi zeminlerde bulunmasının rasyonel bir tarafı olmadığının altını çizen Gürgür, MHP-BBP bütünleşmesi konusunda ümitli olduğunu belirtip şöyle dedi: Burada kararlılık şart ama bu kararlılığı da sağlayacak karşılıklı özveri ve samimiyet gerekiyor.

Milliyetçi bütünleşme aklın icabı
Türk milliyetçilerinin tek çatı altında toplanması için başlatılan girişimler camiada olumlu karşılanırken, destekler de her geçen gün daha da artıyor. Türk Ocakları Başkanı Nuri Gürgür de Türk milliyetçilerinin aynı çatı altında bulunmasına camiadaki herkesin katkı vermesi gerektiğini belirtti. Türkiye’nin çok kritik bir
süreçten geçtiğine dikkat çeken Türk Ocakları Başkanı Nuri Gürgür, bu tehditlerin varlığına şuurlu olarak insanların ortak bir siyasi potada buluşmalarının aklın icabı olduğunu vurguladı. MHP’nin Türk milliyetçilerinin bütünleştirilmesi çabalarının önemine dikkat çeken Nuri Gürgür devamla şunları söyledi:

Özveri ve samimiyet
“Ayrıca BBP’deki arkadaşlarımızın geçmişlerine bakıldığında aynı kökenden gelen insanlar. O açıdan farklı siyasi zeminlerde olmalarının rasyonel bir tarafı da yok. Bu bakımdan ben bu iki partinin en yakın zamanda bir arada olacaklarını ümit ediyorum. Burada kararlılık gerek ama bu kararlılığı da sağlayacak karşılıklı özveri ve samimiyet gerekiyor. Hem tarafların davete ciddiyetle inanmaları hem de davet edilen tarafın bu konudaki yaklaşımı önem taşıyor. Karşılıklı iyi niyet ve samimiyet olduğu zaman ortak bir yerde buluş mamak için, birlikte olmamak için bir neden yok.”

bilgekağan

MesajTarih: Prş Mar 04, 2010 1:56 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Nuri GÜRGÜR olumlu bakıyorsa bu işteki çapanoğlunu aramaya gerek kalmadı, bulunmuştur..

İlk önce birleşilecek, 10 yıla yakın bir zamanda yönetim bunlara geçecek..

Sonra ver elini fetoşgiller kürt açılımı mı istiyorsunuz, İsraile toprak mı verelim, iç düşmanlara özerklik istiyormusunuz, anayasada ne tip ihanetvari değişiklik istiyorsunuz,...vs, gelin bu kez MHP'de sizinle görüşmeye hazır..

Nasılsa Gürgür'de Bibipte a.k.partisinden her ihanet projesini hazırolda dinledi..

Birleşimle ilgili haberlerden ötürü bir çok inernet sitesini ziyaret ettim, bu sayede başka haberlerede göz attım, alttaki yorumlara bakıyorumda insanlığımdan utanıyorum.. Git gide umutsuzlaşıyorum.. Türkiye'nin en az %60'ı şerefsiz..
Başa dön
sarikayali

MesajTarih: Prş Mar 04, 2010 1:57 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Türk Milliyetçileri'nin birlesmesine mâni olmak isteyenler avuçlarini yalayacaklar!

Bu birlesmeye çelme takmak isteyenler olabilir.

Hatta:ya söyle,böyle falan,filan gibi konusanlar olursa o'nlari ciddiye almayalim.O'nlar kötü niyetli olan kisiler.

Yeniçag gazetesi'ni bu konuda haberler yayinladigi için tebrik ediyorum.
InsaAllah daha fazla agirlik verir.

Büyük Birlik Partisi inat etmesin hemen simdi kabûl etsin.

Ben Türk Milliyetçisi'yim,Ülkücü'yüm diyenler bu konuda elleri'nden geleni yapmalidir.

Hatta küskünler barismalidir,barismasalar bile Önce Vatan diyerek bu birlesmeye ÿürekten destek vermelidir.

Türk Milliyetçileri'nin birlesmesi muhtesem olacak muhtesem.

Ne mutlu Türk'üm diyene!
Başa dön
bilgekağan

MesajTarih: Prş Mar 04, 2010 2:02 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sarikayali demiş ki:
Türk Milliyetçileri'nin birlesmesine mâni olmak isteyenler avuçlarini yalayacaklar!

Göreceğiz kim yalayacak avcunu..

Ben istemiyorum.. Kötü niyetliyim anasını satayım.. Wink

Nasılsa birleşmeyi isteyenler belli.. (fetoş cenahı diye özetlenir..)

Tuzak olarak görüyorum..

MHP'yi büyüterek küçültme planı..
Başa dön
sarikayali

MesajTarih: Prş Mar 04, 2010 2:08 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bilgekağan demiş ki:
sarikayali demiş ki:

Tuzak olarak görüyorum..

Ülküdasim sen niye alindin?
Ben bu yaziyi yazarken ayni anda yazmisiz,baktim ayni anda senin yazinda eklenmis.

Bu yaziyi sana ve burdaki Ülkudaslarima karsi yazmadim sizleri tenzih ederim.

Ama kötü niyetliler yok'mu?;var!

Ayrica MHP'yi büyüterek küçültme planı demisin.Bunu biraz açarmisin.
Bildigin birsey var'sa yaz.
Başa dön
bilgekağan

MesajTarih: Prş Mar 04, 2010 2:25 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sarikayali demiş ki:
bilgekağan demiş ki:
sarikayali demiş ki:

Tuzak olarak görüyorum..

Ülküdasim sen niye alindin?
Ben bu yaziyi yazarken ayni anda yazmisiz,baktim ayni anda senin yazinda eklenmis.

Bu yaziyi sana ve burdaki Ülkudaslarima karsi yazmadim sizleri tenzih ederim.

Ama kötü niyetliler yok'mu?;var!

Ayrica MHP'yi büyüterek küçültme planı demisin.Bunu biraz açarmisin.
Bildigin birsey var'sa yaz.

Bildiğim şeyler, MHP-BBP birleşimine ilk etapta karşı çıkan BBP'lilerin şu anda birleşimden yana oluşu,

Türk Ocakları'nı açılım ocaklarına çeviren ve bu yüzden MHP ile kesinlikle uzlaşamayan Nuri Gürgür'ün birleşimi desteklemesi..

Her fırsatta a.k.partisinin yalaklığını yapmak için hazırolda bekleyen Yalçın TOPÇU'nun, İ.Melih abisiyle görüştükten sonra birleşime olumluyuz sinyalleri vermesi..

Ve de yukarda yorumlarda konuştuğumuz tehlikelerin gerçekleşmesinden emin olmam MHP'nin %1 büyütülerek belli bir süre sonra %1lere düşmesini sağlayacak bir plan olduğunu düşünmeme sebep olmuştur..
Başa dön
BABAEREN

MesajTarih: Prş Mar 04, 2010 7:09 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

MHP bugüne kadar bütün çetrefilli işllerle mücadeleden başarılı çıktı bundan sonrada başarılı çıkacağına eminim
bilgekağan

MesajTarih: Cum Mar 05, 2010 12:51 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu gün ehil diyeceğim birinden farklı bir yorum aldım..

Taviz vermeden birleşmeliyiz hatta taviz almayız dedi..

Aynen söylediğim şeylerden bahsettim.. Ve de ilave ettim "getireceğide %1 değil mi ne gereği var" dedim..

Aldığım cevap;

"sen %1 getirecek diyorsun, o %1'i de kafadan sil, seçimden sonra BBP grubu ayrılır zaten, onları ülkücü olarak görme" dedi..

"peki neden birleşmeden yanasınız" diye sordum..

"bak oğlum milleti akıllı zannetme, ATP ile birleştin BBP ile'de birleşirsen çok büyüdüğünü sanarlar yankı olur ve a.k.partisi içinde ve dışında ki DP-ANAP oylarından en az %5-6 alırsın, MHP bu kez geliyor diyip sana dönerler" dedi..

ama diyerek ilave etti;

"BBP'ye en fazla 5-10 vekil vermelisin daha fazla verirsen tavizvermiş olursun, senin dediklerine döner iş" dedi..

Bilemem artık, seçim tecrübesi fazla olanlar daha iyi anlar.. Ustanın dediği gibi, millet 3 parti birleşti, güçlendi, geliyorlar vs.. diyip bize yönelir mi? Ben o yönünü düşünmedim..
Başa dön
küheylan

MesajTarih: Cum Mar 05, 2010 2:14 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ustada cevherler var. Ustanın nasihatlerine uyalım. Ve, millet malı görmüş gibi çullanacak. Fildişi küleyi dolduracağız. Mangır mangırı kazanır, gelsin mangır ve manitalar. Çivi, çiviyi söker gibi, vekil vekili sökecek. Döğecek olduğum adamların sayısı da artacak. Ne yapayım bu kadar mahluku? Ya büyük Tanrım beni çoğaltacak veya gideciğim. En iyisi şimdi gideyim.
bilgekağan

MesajTarih: Cmt Mar 06, 2010 2:24 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ustayla gene konuştum bu gün.. Smile

"BBP'ye 40 kişilik bir liste verin deriz içinden sağlam 5-10 kişiyi kesin seçilecek şekilde aday yaparız" dedi..

"Sağlam adam var mı orda" dedim..

"Ökkeş var" dedi.. (şendilleri kastediyor)

Ökkeş Şendiller BBP'den ayrılmadı mı dedim.. "Ayrıldığı için iyi zaten, vaktinde Muhsin'e uyduğunada şaşmıştım" dedi.. Şu an BBP'de olan ve olmayan bibipçilerden karışık bir liste isticeksin dedi..

Ama bu önerisine katılmadım.. Alevilerden oy almaya çalışan MHP Ökkeş Şendiller'i kabul etmez sanırım.. Şu da bir gerçektir ki Ökkeş Şendiller Kahramanmaraşlıların oyunun çoğunluğunu toplar..
Başa dön
arslankağan

MesajTarih: Cmt Mar 06, 2010 7:50 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bilgekağan demiş ki:

Tuzak olarak görüyorum..

MHP'yi büyüterek küçültme planı..[/b]

Aynen katılıyorum.Yalçın TOPÇU'nun da Gürgür ünde ne mal! olduğunu biliyoruz.Atatürk Karşıtı Ppartinin feci sonunun en büyük mimarı olarak kabul gören MHP ye endirekt yapılmış olunan desitibilazasyon ve partinin "eksen kayması" zannı altında bırakılması düşüncesi ayrıca değerlendirilmesi gereken önemli bir olgudur.
MHP Türktür Türk Kalacaktır.En azından temennimiz bu yönde.
Bil cümle nurcuları ve tarikatçıları bu teşkilattan uzak tutmak en asli
görevimiz olacaktır TURAN yolunda.
Yaşasın TURAN!!!!!!!!!!!!
arslankağan

MesajTarih: Cmt Mar 06, 2010 7:56 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bilgekağan demiş ki:
Alevilerden oy almaya çalışan MHP Ökkeş Şendiller'i kabul etmez sanırım..

Aynen katılmıyorum.Alevileri yabana atmamak lazım.
TEKINKILAVUZ

MesajTarih: Cmt Mar 06, 2010 10:32 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bilgekağan demiş ki:
[b]

b]

Birleşmedeki amaç nedir? Ülkemize dolayısıyla Partimize bir faydası olmalı ki birleşmeye değsin. Peki, faydası olur mu bana kalırsa çok düşük bir ihtimal. Sebebine gelince BBP'nin kemikleşmiş % 1 oyu olduğunu varsayarsak birleşmeden sonra bu %1'lik dilimin bütün halde MHP'ye kayacağını düşünmek işin en iyimser yanı olmalı.
Kaldı ki BBP üzerindeki cemaat etkisinin küçümsenmeyecek derecede olduğunu unutmamak gerekir. Kamuoyundan takip ettiğimiz kadarıyla basına da yansıdığı üzere cemaatlerin AKP ve SP etrafında toplandığı görülmektedir. Sn. Muhsin YAZICIOGLU hayattayken bile MHP'ye çok mesafeli olan bir grubun başsız haldeyken MHP'ye yakınlaşması zor. Kaldı ki Sn TOPÇU'nun birleşme BBP çatısı altında olursa buyursun gelsinler demecide olası bir birleşmeden sonra doğacak ayrışmanın en büyük işaretidir. AKP İktidarının bütün icraatlarına kayıtsız şartsız destek veren partinin MHP çatısı altında ne gibi siyaset ortaya koyacağıda ayrı bir soru işaretidir
Ne yapılmalıdır bana kalırsa BBP ile birleşmeye harcanacak enerjinin MHP'nin mevcut bünyesindeki KÜSKÜNLERİ partiye kazandırılması daha olumlu bir kazanç olacağını düşünüyorum. CHP'nin yeni figürü Sn Kemal KILIÇTAROGLU'nun seçim öncesindeki faaliyetlerinin sandığa nasıl olumlu yansıdığını gördükten sonra MHP’nin de böyle aktif, etkili ve ikna kabiliyeti yüksek fikir adamlarına ihtiyacı olduğu kanaatindeyim.
AhmedArvasi

MesajTarih: Pzr Mar 07, 2010 5:51 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bilgekağan demiş ki:
Nuri GÜRGÜR olumlu bakıyorsa bu işteki çapanoğlunu aramaya gerek kalmadı, bulunmuştur..

İlk önce birleşilecek, 10 yıla yakın bir zamanda yönetim bunlara geçecek..

Sonra ver elini fetoşgiller kürt açılımı mı istiyorsunuz, İsraile toprak mı verelim, iç düşmanlara özerklik istiyormusunuz, anayasada ne tip ihanetvari değişiklik istiyorsunuz,...vs, gelin bu kez MHP'de sizinle görüşmeye hazır..

Nasılsa Gürgür'de Bibipte a.k.partisinden her ihanet projesini hazırolda dinledi..

Birleşimle ilgili haberlerden ötürü bir çok inernet sitesini ziyaret ettim, bu sayede başka haberlerede göz attım, alttaki yorumlara bakıyorumda insanlığımdan utanıyorum.. Git gide umutsuzlaşıyorum.. Türkiye'nin en az %60'ı şerefsiz..

Değerli ülküdaşım Türk Ocakları pkk açılımlarına karşıdır. Bunu gerek bakana gerekse diğer yetkililere belirtmiştir.Yandaş gazeteler ise sözlerini cımbızlayarak servis yapmıştır.

Gerek BBPde Gerek ATPde DPde DSPde değerli kadrolar var Bu milliyetçi kadroların ufak tefek ayrılıkları bir kenara iterek kucaklaşmaları ve aynı hedefe atış yapmaları lazımdır. Çünkü mesele varlık yokluk meselesi haline gelmiştir. İkinci bir Kuvai Milliye hareketi olsa yeridir.
Başa dön
bilgekağan

MesajTarih: Pts Mar 08, 2010 3:25 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Alıntı:
TÜRK OCAKLARINDAN İHANETE DESTEK

Adı Türk Ocakları olan kurumun Genel Başkanı Nuri Gürgür yaptığı açıklama ile ülkeyi bölünmeye götürecek AKP'nin ihanet açılımına destek verdi.
Türk Ocakları’ndan ihanete destek

Türk Ocakları AKP hükümetleri döneminde yaptıkları icraatlarla dikkat çekiyor.

22 Temmuz seçimleri sonrası AKP'nin tekrar seçilmesinden kaynaklanan sevinçlerini dergi kapaklarında gösteren Türk kelimesine karşı alerjileri olan Abdullah Gül ve Tayyip Erdoğan'ı Türk Ocakları'nda ağırlayan konferanslar verdiren AKP destekçiliği uğruna her şeyi yapmaya hazır olan Türk Ocakları son açıklamaları ile artık isimlerinde bulunan "Türk" kelimesinin kaldırılması gerektiğini de göstermiş oldu.

Türk Ocakları Genel Başkanı Nuri Gürgür bugün gazetelerde yer alan açıklamasında "AKP'nin Kürt açılımına destek verdiklerini" belirterek "sorunun çözümü elzemdir" dedi. Gürgür açıklamalarını daha da ileriye götürerek muhalefetten de AKP'nin "Kürt Açılımına" destek vermelerini istedi.

Türk Ocakları Genel Merkezi'ne ve Türk Ocakları'nın Anadolu'daki mensuplarına soruyoruz:

1- Ülkeyi bölünmeye götürecek olan bir projeye Türk Ocakları nasıl destek verebilir?
2- Anadolu'daki Türk kimliğini silmek adına başlatılan bir projeye Türk Ocakları nasıl destek verebilir?
3- Türk Ocakları Genel Başkanı Nuri Gürgür AKP destekçiliğini Türk kimliğinden önde mi tutuyor?
4- Türk Ocakları AKP'nin açılımının bir parçası olarak ismini "Kürt Ocakları" yapacak mı?
5- Ve son olarak Türk Ocakları'nın Anadolu'daki mensuplarına soruyoruz: Kurumunuzun ihanete destek vermesine ne diyorsunuz?

Arvasi ülküdaş kendini kandırma..

Birleşim için geçmişteki ihanetleri unutmaktan başka yollar aramalısın..

Yukarda bahsettiğim usta diye tabir ettiğimiz aksakalın belirttiği gibi sebepler mesela..

İktidar garantisi varsa ve BBP'lileri BOZKURTLA barıştırabileceksek (sanmıyorum da Wink ) ya da hakettikleri kadar mevki verecek isek olabilir demeye başladım..

Ama bunlar da olmayacağına göre.. Exclamation

......
Başa dön
sarikayali

MesajTarih: Çrş Mar 10, 2010 2:50 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu birlesme mutlaka olmalidir.
Ayrica Yeniçag gazetesi'nde sadece sayin Özcan Yeniçeri bu konuya degindi diger yazarlar neden'se yavuz-Arslan,Kibar falan bu kisiler hiç deginmiyorlar neden acaba?
Bu dogru,kutlu adimi Sayin Liderimiz Dr.Devlet Bahçeli attigi için'mi:?:
Hadi Yeniçag görelim simdi senin samimi Türk Milliyetçiligi'ni,Ülkücülügü'nü.

Bu birlesme olacak kardesim olacak!
Başa dön
BABAEREN

MesajTarih: Çrş Mar 10, 2010 4:37 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

TEKINKILAVUZ demiş ki:
bilgekağan demiş ki:
[b]

b]

Ne yapılmalıdır bana kalırsa BBP ile birleşmeye harcanacak enerjinin MHP'nin mevcut bünyesindeki KÜSKÜNLERİ partiye kazandırılması daha olumlu bir kazanç olacağını düşünüyorum. CHP'nin yeni figürü Sn Kemal KILIÇTAROGLU'nun seçim öncesindeki faaliyetlerinin sandığa nasıl olumlu yansıdığını gördükten sonra MHP’nin de böyle aktif, etkili ve ikna kabiliyeti yüksek fikir adamlarına ihtiyacı olduğu kanaatindeyim.

katılıyorum size
AhmedArvasi

MesajTarih: Pzr Mar 14, 2010 5:56 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bilgekağan demiş ki:
Alıntı:
TÜRK OCAKLARINDAN İHANETE DESTEK

Adı Türk Ocakları olan kurumun Genel Başkanı Nuri Gürgür yaptığı açıklama ile ülkeyi bölünmeye götürecek AKP'nin ihanet açılımına destek verdi.
Türk Ocakları’ndan ihanete destek

Türk Ocakları AKP hükümetleri döneminde yaptıkları icraatlarla dikkat çekiyor.

22 Temmuz seçimleri sonrası AKP'nin tekrar seçilmesinden kaynaklanan sevinçlerini dergi kapaklarında gösteren Türk kelimesine karşı alerjileri olan Abdullah Gül ve Tayyip Erdoğan'ı Türk Ocakları'nda ağırlayan konferanslar verdiren AKP destekçiliği uğruna her şeyi yapmaya hazır olan Türk Ocakları son açıklamaları ile artık isimlerinde bulunan "Türk" kelimesinin kaldırılması gerektiğini de göstermiş oldu.

Türk Ocakları Genel Başkanı Nuri Gürgür bugün gazetelerde yer alan açıklamasında "AKP'nin Kürt açılımına destek verdiklerini" belirterek "sorunun çözümü elzemdir" dedi. Gürgür açıklamalarını daha da ileriye götürerek muhalefetten de AKP'nin "Kürt Açılımına" destek vermelerini istedi.

Türk Ocakları Genel Merkezi'ne ve Türk Ocakları'nın Anadolu'daki mensuplarına soruyoruz:

1- Ülkeyi bölünmeye götürecek olan bir projeye Türk Ocakları nasıl destek verebilir?
2- Anadolu'daki Türk kimliğini silmek adına başlatılan bir projeye Türk Ocakları nasıl destek verebilir?
3- Türk Ocakları Genel Başkanı Nuri Gürgür AKP destekçiliğini Türk kimliğinden önde mi tutuyor?
4- Türk Ocakları AKP'nin açılımının bir parçası olarak ismini "Kürt Ocakları" yapacak mı?
5- Ve son olarak Türk Ocakları'nın Anadolu'daki mensuplarına soruyoruz: Kurumunuzun ihanete destek vermesine ne diyorsunuz?

Arvasi ülküdaş kendini kandırma..

Birleşim için geçmişteki ihanetleri unutmaktan başka yollar aramalısın..

Yukarda bahsettiğim usta diye tabir ettiğimiz aksakalın belirttiği gibi sebepler mesela..

İktidar garantisi varsa ve BBP'lileri BOZKURTLA barıştırabileceksek (sanmıyorum da Wink ) ya da hakettikleri kadar mevki verecek isek olabilir demeye başladım..

Ama bunlar da olmayacağına göre.. Exclamation

......

Değerli ülküdaşım 2007 deki genel seçimlerde, bir kısım beyinsizler akpyi seçimle değilde bazı zorlamalarla indirmeye çalıştılar akp de bunu iyi kullandı mağdur edebiyatı okudu derken haketmediği şekilde iktidar oldu. Burada halk iradesi dışındaki zorlamalara biz de karşıyız.

Biz ne diyorduk 'gül' gayrı milli olduğu için cumhurbaşkanı olmasın diyorduk, diğer kefereler ne diyordu 'çankaya yolları şeriata kapalı' böyle diye diye Anadoludaki halkı iyice akpye yönlerdirdiler. Allahtan şimdi böyle sakat mantıkla hareket etmiyorlar. MEsele budur.
Başa dön
ulkem2001
hedefturan
hedefturan

Nereden: TÜRKİYE

MesajTarih: Cmt Mar 20, 2010 6:25 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Cenab-ı Allah hakkımızda ne hayırlısıysa onu versin.

BİZİM ELİMİZİN ULAŞTIĞI YERLERE
ONLARIN HAYALLERİ BİLE ULAŞAMAZ
[img:090b2c036c]http://img33.yukle.tc/images/9134mhp_secim_afis.jpg[/img:090b2c036c]
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bilgekağan

MesajTarih: Çrş Mar 24, 2010 12:10 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Potamyalı ;

"en az %1 almış bütün siyasi partilere anayasa paketini sunacağım" dedi..

Pek inanmıyorum,

çünkü o da çok iyi biliyor BBP ve BDP'den başka hiç bir siyasi partinin a.k.partisine tam destek vermeyeceğini..

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=964848&title=bbpden-anayasa-degisikligine-tam-destek

Gelde birleş şimdi BBP ile.. Embarassed

Adamlar tayibin bir teklifine de yalandan da olsa hafif muhalif gibi gözükseler gözlerim yaşaracak.. Mesela Topçu vekil dokunulmazlığı üzerine teklif sunsa, tayyip topçuyu dövecek mi..

Ya da "yargı bağımsızlığını yeni anayasada koruyabilecek mi" gibi bir soruyu sorsa ne olur..

Sorar mı hiç, ağababaları ne düşündüyse doğrudur.. Wink
Başa dön
deli_suvari

MesajTarih: Çrş Mar 24, 2010 12:31 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evimizden binbir hakaretle kacip gitmis ve 7 kocali hürmüz den farki kalmamis olan bibip e " geri dön , nikäh tazeleyelim " diyoruz Shocked

onun gönlü olsa bile kocalarinin olur mu ?

ya kocalarida bize gelmek isterse ? Embarassed

el ne der ? sorusunu gectim ,

biz nasil sindiririz ? Evil or Very Mad

bilgekağan

MesajTarih: Çrş Mar 24, 2010 11:11 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

deli_suvari demiş ki:
evimizden binbir hakaretle kacip gitmis ve 7 kocali hürmüz den farki kalmamis olan bibip e " geri dön , nikäh tazeleyelim " diyoruz Shocked

onun gönlü olsa bile kocalarinin olur mu ?

ya kocalarida bize gelmek isterse ? Embarassed

el ne der ? sorusunu gectim ,

biz nasil sindiririz ? Evil or Very Mad
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Hedefturan Forum Ana Sayfası -> MHP Tüm saatler GMT +10 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız