| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
GARP

|
Tarih: Cmt May 08, 2010 1:03 am Mesaj konusu: Vakit, Deniz Baykal'ın kasetini yayınladı |
|
|
| Alıntı: | ÖZEL HABER DİYE VERDİ SONRA KALDIRDI
Yaklaşık yarım saat Vakit Gazetesi'nin internet sitesinde kalan video yüzlerce video paylaşım sitesinde yerini aldı bile. Gece saatlerinde gazetenin internet sitesinde özel haber başlığı ile verilen haber ve video bilinmeyen bir sebeple 30 dakika sonra siteden kaldırıldı
Vakit'in sitesinde yer alan haber şöyleydi:
"Habervaktim yine Türkiye gündemini sarsacak bir videoyu yayınlıyor. Bomba etkisi yapacak videoda CHP lideri Deniz Baykal'ın inanılmaz görüntüleri var...
Habervaktim'in ele geçirdiği video kaydında CHP lideri Deniz Baykal'ın inanılmaz kaçamağına şahit olacaksınız." |
Bunlar gerçekten ahlaksız gözü dönmüş insanlıktan çıkmışlar doğruda olsa bu hangi vicdana sığar.
Bu haberi buraya koymaktan ben sakındım fakat bunların nasıl pislik olduğunu ve nasıl dini değerleri kullanıp insanlıktan çıktığını anlayalım artık... _________________ “Benim yaradılışımda bir mükemmellik varsa, Türk olarak dünyaya gelmemdendir.”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
deli_suvari

|
Tarih: Cmt May 08, 2010 1:11 am Mesaj konusu: |
|
|
böyle belden asagi vurulmaya baslanirsa ;
kendileri zararli cikar
o camiada binlerce müslüm gündüz , kalkanci ve hüseyin üzmez vardir ...
_________________ Bozkurtlar Ankara ya inecek !!! Devlet TURKLESTIRILECEK !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Asker11

|
Tarih: Pts May 10, 2010 3:40 am Mesaj konusu: |
|
|
Karşı tarafın eli zayıf işte. Fettoşçular yıllarca bu işler üstünde çalıştılar. Böyle bir kasetçıktıysa hemen akabinde büyükbaş bir Akahpeli'nin kaseti çıkmalı ama olmuyor. _________________ Bu ülkede zo diyenlerin kökünü kazıdık, loo diyenlerin kökünüde ben kazıyacağım! ( Topal Osman) |
|
| Başa dön |
|
 |
deli_suvari

|
Tarih: Pts May 10, 2010 3:54 am Mesaj konusu: |
|
|
insallah o görüntüler gercek degildir !...
bence olsa bile sn. baykal istifa etmemelidir ,
enazindan potamyali yi savusturana kadar
bu operasyon baykal gibi bir vatanseveri devredisi birakma niyetiyle
bu hassas dönemde baslatilmistir
chp gibi türk düsmani - miltarist kürtcü -älevici bir partiyi gercek mecraaina sokmus adamdir sn. baykal
vehasil ,
chp nin basina n. kurtulmus gibi , yalcin topcu gibi bir mankurt getirtip , ihanette potamyaliyla yaristirma arzusunda olan fe tipi yavsaklarin oyununu insallah sn. baykal ve yargi bozacaktir _________________ Bozkurtlar Ankara ya inecek !!! Devlet TURKLESTIRILECEK !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
BABAEREN

|
Tarih: Pts May 10, 2010 6:26 am Mesaj konusu: |
|
|
bencede istifa etmemeli üzmezleri savunanlar baykala geldimi suçlu kefesinemi koyuyorlar
insanların yatak odasına girip o görüntüleri alanlar bilinsinki şerefsiz dedikleri adamdan daha namuslu değillerdir. _________________ BOYNUMUZ YİĞİT BOYNUDUR,BÜKERSE TURAN SEVDASI BÜKER. _ÜLKÜ DEVLERİNİ UNUTMADIK__  BÜYÜK BEYİNLER FİKİRLERİ,ORTA BEYİNLER OLAYLARI,KÜÇÜK BEYİNLER İSE KİŞİLERİ KONUŞUR |
|
| Başa dön |
|
 |
bilgekağan

|
Tarih: Pts May 10, 2010 10:03 am Mesaj konusu: |
|
|
| Videoda ki kadın yani Nesrin Baytok hem anne hem baba tarafından katıksız bir çerkezdir.. |
|
| Başa dön |
|
 |
deli_suvari

|
Tarih: Pts May 10, 2010 10:17 am Mesaj konusu: |
|
|
| bilgekağan demiş ki: | | Videoda ki kadın yani Nesrin Baytok hem anne hem baba tarafından katıksız bir çerkezdir.. |
zaten haremlere cariye vermekten baska bir özelligi olmayan ,
kendi vatanlarini rusa teslim edip
gelip burda akillarinca türk e efendi kesilen döküntülerin bize olan zararlari
krolardan daha az degildir
ve isin diger bir ilginc yönünü de baska türlü bir kasar olan nazli ilicak yazmisti ;
" görüntüleri kocasi kaydetmis " diye
_________________ Bozkurtlar Ankara ya inecek !!! Devlet TURKLESTIRILECEK !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
bilgekağan

|
Tarih: Pts May 10, 2010 10:27 am Mesaj konusu: |
|
|
Aynen reis..
Nüfusları kekoların yarısı kadar olsaydı;
kendini azıcık güçlü hissedince direk yunan safına geçip müslüman Türk kanı içen ethemgillerin terörü bin beter olurdu.. |
|
| Başa dön |
|
 |
GARP

|
Tarih: Sal May 11, 2010 2:06 am Mesaj konusu: |
|
|
| Alıntı: | İŞTE BAYKAL’A YAPILAN KOMPLONUN GAYRİ RESMİ TARİHİ
Deniz Baykal, siyasi hayatının kuşkusuz en zor günlerini yaşıyor.
Kendisi ve CHP’li kadın milletvekiliyle ilgili servis edilen görüntüler, Türkiye’nin bir numaralı gündem maddesi durumunda.
CHP kulislerinde, gizli kamerayla gerçekleştirilen bu komplonun 8 yıl öncesine dayandığı konuşuluyor.
Buna göre; komplonun yapılış tarihi, 2002 yılını işaret ediyor.
Peki, 2002 yılında Türkiye neyi tartışıyordu?
Gelin, filmi Baykal’a yapılan komplonun tarihine, yani 2002 yılına saralım.
Bakalım, karşımıza neler çıkacak…
KARGOYLA YOLLANAN ...... KASETİ
Tarih: 2002 Mayıs’ının ayının son günleri…
DGM Cumhuriyet Savcısı Nuh Mete Yüksel’in evine bir paket gönderildi.
Paketin içinde bir adet VHS video kaseti vardı.
Nuh Mete Yüksel, paketi aldığı anda telefonu çaldı. Arayan kişi; kaseti gönderenlerden biriydi. Kasetin içeriğini belirtti ve Savcı Yüksel’den izlemesini istedi. Daha sonra tekrar arayacağını, söyleyip kapatmak isterken; Nuh Mete Yüksel bağırmaya başladı:
‘Beni yolumdan kimse çeviremez.’
Telefon kapandı.
O kasette bulunan 4 dakika 52 saniye uzunluğundaki görüntüler, gizli kamerayla çekilmişti.
Savcı Nuh Mete Yüksel birkaç gün sonra şu açıklamayı yaptı:
“İçinde gizli kamera görüntülerim olduğu söylenen bir kaset gönderildi bana. Bir odada gizli kamerayla çekilmiş. Bir hanımla görülüyorum. Hanımın görüntüsü de montaj. O kadar ustalıkla yapmışlar ki, bilgisayar ortamında, ben bile şaşırdım. Hemen inceleme yaptırdım. Laboratuar çalışmasıyla montaj olduğu ortaya çıktı. Bu şantajcıların yapmak istedikleri beni durdurabilmek. Bu kaseti izlediğimde ben dahi şaşırdım. Çünkü kasetteki kişi bana benziyordu. Bir kadınla ilişkisi var kasetteki kişinin.”
İzleyen günlerde...
Nuh Mete Yüksel’in telefonu bir daha çaldı.
Arayanlar, yine kaseti gönderenlerdi.
Savcı Yüksel’i şu sözlerle tehdit ettiler:
‘Senin sesin çok çıkıyor. Bizim istediklerimizi yapacaksın. Yoksa bu kaseti televizyonlarda yayımlatacağız. Senden para istemiyoruz. Günün yaklaşıyor, o gün geldiğinde sana, gerekeni söyleyeceğiz, sen de yapacaksın. Yoksa seni rezil edeceğiz. Savcılıktan edeceğiz’
Nuh Mete Yüksel, hukuk savaşını başlattı.
Jandarma Genel Komutanlığı Kriminal Daire Başkanlığı, hazırladığı raporda kasetin montaj olduğunu açıkladı.
Kasetteki görüntülerin medyada yer almasına mahkemece yasak getirildi.
Bu arada Nuh Mete Yüksel hakkında da Adalet Bakanlığı tarafından soruşturma açıldı.
Soruşturma sonucunda; Yüksel hakkında ‘kınama’ ve ‘yer değiştirme’ cezası verildi. Sonuçta Savcı Yüksel, Ankara DGM Cumhuriyet Savcılığı görevinden alınarak, Ankara Cumhuriyet Savcılığı görevine getirildi.
Buraya bir virgül koyalım ve biraz daha geriye gidelim…
ÇEV’E GİREN AJAN VE GİZLİ ÇEKİM
Tarih: 4 Mayıs 2002
Saat: 23.00
Işık TV’de, “Özel Haber” başlığı altında bir program yayınlandı.
Yayınlanan görüntülerde; Çağdaş Eğitim Vakfı (ÇEV) Başkanı Gülseven Yaşer’in bir kişiyle yaptığı görüşme vardı.
Görüntüler gizli kamerayla çekilmişti.
ÇEV Başkanı’nın görüştüğü kişi ise, vakfa “yardım amaçlı” giren ve “ajan” olduğu sonradan anlaşılan bir polisti.
Gizli çekimleri kendisi yapmış ve o görüntüler montajlanıp televizyon kanallarına servis edilmişti.
STV, Kanal 7 ve Zaman o günlerde bu olaya genişçe yer verdiler.
Yayınlanan görüntülerde, ÇEV’in PKK’lı öğrencilere burs verdiği algısı oluşturulmaya çalışılıyordu.
Bunun yalan olduğu sonradan kanıtlandı.
Ancak…
3 Haziran 2002 günü ÇEV binasında polis tarafından arama yapıldı.
Ve aramada bir kaset “ortaya çıktı.”
O kaset, Savcı Nuh Mete Yüksel’e ait olduğu ileri sürülen ........ şantajı kasetiydi.
Bakın o günlerde; Savcı Yüksel, dönemin Milliyet gazetesi yazarı Tuncay Özkan’a bu olayla ilgili neler demişti:
“Bu vakıftaki aramadan çok önce bana bu şantajı yapmak istediler. Ama daha önce Çağdaş Eğitim Vakfı’nı katarak olayın yönünü, değerlendirilmesini ve algılamasını değiştirmeye çalışıyorlar. Bunların yaptıklarını görüyoruz. Yanlarına kalmayacaktır. Bunu yapanları tek tek bulup ortaya çıkartacağım. Bu yolla etkilemeye çalıştıkları davalar yargının şaşmaz terazisinde tartılıyor. Bir Nuh Mete Yüksel’i, Çağdaş Eğitim Vakfı’nı yok etmekle ne yapacaklarını sanıyorlar. Biz gideriz Cumhuriyet’e ve Türkiye’ye sahip çıkacak başka savcılar gelir. Türk adaleti bu oyunları, şantajları boşa çıkartır, kimse merak etmesin”
Evet, bundan tam 8 yıl önce Türkiye bu olaylarla çalkalanıyordu.
DGM Cumhuriyet Savcısı Nuh Mete Yüksel’e ......... şantajı kaseti, komiser rütbeli bir polisin gizli kamera komplosu ve Savcı Yüksel kasetinin Çağdaş Eğitim Vakfı’nda “bulunması”…
FETHULLAH GÜLEN DAVASI
Peki, neden Savcı Nuh Mete Yüksel ve ÇEV?
Savcı Yüksel “Beni yolumdan kimse çeviremez” açıklamasında ne demek istiyordu?
O yıllarda Nuh Mete Yüksel, açtığı Fethullah Gülen davasıyla çok konuşulan bir isimdi. Cemaatin hedefinde olan Savcı Yüksel, tüm yıpratma kampanyalarına rağmen bu davayı ısrarla takip ediyordu. Ve içine ajan sokulan Çağdaş Eğitim Vakfı (ÇEV) ile vakıf başkanı Gülseven Yaşer de bu davanın müdahillerindendi.
Savcı Yüksel'in o süreçte, hakkında soruşturma yürüttüğü ve iddianame hazırlama safhasında olduğu isimlerden biri de Recep Tayyip Erdoğan'dı.
Yazıyı sonlandırmadan, 8 Haziran 2002 tarihli Milliyet gazetesine bir göz atalım. Tuncay Özkan, ....... şantajı olayının patlak verdiği günlerde Savcı Yüksel’le görüşmesinde şöyle bir istihbaratı paylaşıyor:
“Son dönemde evlere gizli kameralar koyup çekimler yapıldığını duyuyorum. Şantaj amaçlı bu çekimleri insanların özel yaşamlarını deşifre etmek için kullanıyorlar.”
Evet, bu bilgi bundan tam 8 yıl öncesine ait.
Tıpkı tüm bu olaylar gibi…
Yani, CHP Lideri Deniz Baykal’a gerçekleştirilen komplonun yapıldığı iddia edilen zamana…
Başlıkta da belirttiğimiz gibi; bu yaşananlar Baykal’a yapılan komplonun gayri resmi tarihidir.
Barış Pehlivan
Odatv.com
|
KANSIZIN BAŞBAKAN OLMASININ YOLUNU AÇAN CHP OLMUŞTU... KANSIZIN BAŞBAKAN OLMASININ YOLUNU AÇAN BU TÜR ŞANTAJ KASETLERİMİDİR  _________________ “Benim yaradılışımda bir mükemmellik varsa, Türk olarak dünyaya gelmemdendir.”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
GARP

|
Tarih: Sal May 11, 2010 5:16 am Mesaj konusu: |
|
|
| Alıntı: | CHP lideri Deniz Baykal istifa kararı aldığı anda CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin gözyaşlarına boğuldu..
Baykal'ın kameralar karşısına geçtiği sırada Tekin, NTV'nin konuğuydu..
Baykal'ın istifa kararı aldığını açıklamasıyla Tekin, önce gözleri doldu. Tekin daha fazla dayanamayıp hüngür hüngür ağladı.. Tekin daha sonra mendilini çıkarıp gözyaşlarını sildi |
_________________ “Benim yaradılışımda bir mükemmellik varsa, Türk olarak dünyaya gelmemdendir.”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
GARP

|
Tarih: Sal May 11, 2010 5:32 am Mesaj konusu: |
|
|
| Alıntı: |
10 Mayıs 2010
Baytok'un CHP'deki müthiş yükselişi
Tarsuslu olan Baytok, iddialara göre Kafkas kökeni sayesinde CHP'nin ağır toplarından Önder Sav'ın da desteğini aldı.
- Baytok ile Baykal arasında yakınlaşma olduğu dedikoduları parti çevrelerinde yıllar önce yayıldı. Aralarında eski Genel Sekreter Adnan Keskin'in de bulunduğu bazı önde gelen isimler, Genel Başkan Deniz Baykal'a dostça uyarılarda bulunmayı ihmal etmedi.
- Dedikodular, Deniz Baykal'ın eşi Olcay Baykal'ın da kulağına gitti. Aile içinde gerilim yaratan bu konunun dışarıya sızmamasına özen gösterildi.
- Nesrin Baytok partide neredeyse karar verici konuma geldiğinde, mühendis olan eşi Can Baytok henüz işsizdi. İlk olarak bir şirket kuruldu ve partinin kırtasiye ve bilgisayar sarf malzemesi temini işine girildi.
- Bir süre sonra CHP'li Bakırköy, Kadıköy, Şişli ve Mersin Belediyeleri ile İzmir Belediyesi'ne bağlı şirketlerin yazılım, güvenlik kamerası, fiber optik kablo işlerini de Can Baytok üstlendi ve ailenin mali durumu düzeldi.
MİLLETVEKİLLİĞİ PAZARLIKLA OLDU
- Baytok ile ilgili kritik süreç Temmuz 2007 seçimlerinden önce gündeme geldi. Baykal, sürpriz bir biçimde Nesrin Baytok'u Mersin'den milletvekili adayı yapmak istedi. İddialara göre Nesrin Hanım, Mersin'i beğenmedi ve Ankara'dan aday olmak istediğini söyledi.
- Baytok'un vekilliğine CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın şiddetle karşı çıktığı, Baykal'ın ise "Nesrin Hanım'ı Ankara'dan aday gösterelim. Bunun dışında Ankara listesini sen yap" diyerek Önder Sav'ı ikna ettiği öne sürüldü.
- 22 Temmuz 2007'de Ankara Milletvekili seçilen Nesrin Baytok'la ilgili ikinci kriz parti yönetiminde çıktı. Baytok'un Genel Başkan Yardımcılığı beklediği kulislere yayıldı. Ancak Baykal'ın partinin etkili isimlerinden gelen uyarılar karşısında Baytok'a Genel Başkan Yardımcılığı teklif etmediği, bunun yerine Bilim Yönetim Kültür Platformu Başkanlığı'na getirdiği kaydedildi.
TBMM ALBÜMÜNDEKİ NESRİN BAYTOK!
20 Nisan 1960'ta Mersin Tarsus'ta doğdu. Babasının adı Mustafa, annesinin adı Esma'dır. Maden Mühendisi; Orta Doğu Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümü'nü bitirdi. Özel sektörde çalıştı. Cumhuriyet Halk Partisi'nde Özel Kalem Müdürlüğü görevinde bulundu. Finansal Forum ve Forum Diplomatik gazetelerinde köşe yazarlığı yaptı. Orta düzeyde İngilizce bilen Baytok, evli ve 1 çocuk annesidir. |
_________________ “Benim yaradılışımda bir mükemmellik varsa, Türk olarak dünyaya gelmemdendir.”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
GARP

|
Tarih: Sal May 11, 2010 5:38 am Mesaj konusu: |
|
|
| Alıntı: | MYK toplantısının ardından canlı yayında istifa kararını açıklayan Deniz Baykal, konuşmasında ismini anmadan Fethullah Gülen'e teşekkür etti. Baykal, ''İktidarın samimiyetine inanmıyorum ama Pensilvaya'dan gelen mesajın samimiyetine inanıyorum'' dedi.
Baykal, ''Komployu ayıplar gibi yapanlar, aslında bizzat ayıbı işleyenlerdir'' dedikten sonra ''İktidarın samimiyetine inanmıyorum ama ABD’den Prensilvanya’dan aldığım mesajlara da inanıyorum'' şeklinde konuştu.
Fethullah Gülen'in ABD'nin Pensilvanya eyaletinde çiftliği var.
Son dönemlerde cemaat lideri Fethullah Gülen'in AK Parti'den desteğini çektiği, Erdoğan'ın ABD ziyaretinde Hocaefendi'yi bu nedenle ziyaret etmediği ve cemaatin Baykal'a destek kararı aldığı kulaktan kulağa fısıldanıyordu. Baykal'ın bu özel teşekkürü, cemaatle CHP arasında bir yakınlaşma olduğu yönündeki görüşleri güçlendirdi.. |
OYUN İÇİNDE OYUN...VAR BU İŞTE BİR İŞ _________________ “Benim yaradılışımda bir mükemmellik varsa, Türk olarak dünyaya gelmemdendir.”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
GARP

|
Tarih: Sal May 11, 2010 5:57 am Mesaj konusu: |
|
|
| Alıntı: | Üst düzey yönetici, Baykal'ın istifasını yorumladı...
Ak Parti'den ilk tepki geldi. Üst düzey bir yönetici, 'Madem komplo neden istifa ediyor' dedi. |
ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ İLE İLGİLİ REFERANDUM VAR...... SİZ KULLANMAYIN DİYE İSTİFA ETTİ FAKAT BUNU AKP YİNEDE KULLANACKTIR..... ÖLÜMÜNE İKTİDARDA KALMAK ZORUNDASINIZ _________________ “Benim yaradılışımda bir mükemmellik varsa, Türk olarak dünyaya gelmemdendir.”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
GARP

|
Tarih: Sal May 11, 2010 6:37 am Mesaj konusu: |
|
|
| Alıntı: | 10 Mayıs 2010
ANKA
O görüntünün adresi Toronto
Baykal'ın istifasına neden olan görüntülere ilişkin bir kişinin ifadesi alındı.
CHP Lideri Deniz Baykal'ın istifasına neden olan görüntülere ilişkin polisin yaptığı araştırmada, yayını yapan bir internet sitesinin sahibi Murat D. isimli bir kişinin ifadesi alındı. Murat D. ifadesinde görüntüleri tesadüfen bulduğunu ve yurtdışı kaynaklı Metacafe isimli internet sitesinden kopyaladığını söyledi.
Görüntüler Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın müdahalesiyle durdurulurken, Emniyet yetkilileri de hızlıca araştırmaya başladı. Baykal'ı istafaya götüren görüntülerin kaynağı olarak belirlenen Haber Vaktim isimli sitenin kaynağını araştırdı. Emniyet Genel Müdürlüğü Bilişim Suçlarıyla Mücadele biriminin yaptığı tespitle site sahibi Ankara'da geçtiğimiz Cumartesi günü Murat D. adlı kişi Ankara Emniyet Müdürlüğü'nce götürüldü.
Burada ifadesine başvurulan Murat D., sitenin sahibi olduğunu ancak görüntüleri internette dolaşırken tesadüfen Metacafe isimli bir sitede bulduğunu söyledi. Yurtdışı kaynaklı bu siteden haber niteliği taşıdığı için görüntüleri alıp yayınladığını söyleyen Murat D., daha sonra yayın yasağı nedeniyle kaldırdığını ifade etti.
Bu gelişmenin ardından Metacafe isimli siteye ilişkin kayıt arayan polis yetkilileri, Telekominikasyon İletişim Başkanlığı'na kaynak araştırması için başvurdu. Yapılan ilk tespit ise Baykal'ın görüntülerini yayınlayan sitenin Kanada Toronto'da merkezli bir adrese sahip olduğu yönündeydi. Bunun üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na bilgi veren emniyet yetkilileri, bilgi için Adalet Bakanlığı aracılığıyla "istinabe" yöntemiyle (başka bir ülkede işlenen suç için, diğer bir ülkede bulunan şahsın ifadesine başvurulması) internet sitesinin sahiplerinin ifadesinin alınması için resmi yazılması istendi. |
TÜRKİYEDE GÜNDEM YARATAN OLAYLARIN ARKASINDA İKİ ÜLKE ABD VE KANADA(ERGENEKON İTİRAFCISI TUNCAY GÜNEYİN ÜLKESİ) _________________ “Benim yaradılışımda bir mükemmellik varsa, Türk olarak dünyaya gelmemdendir.”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
deli_suvari

|
Tarih: Sal May 11, 2010 6:58 am Mesaj konusu: |
|
|
1 -bence bu konuda sn. baykal aciklamasini dikkate almak gerekir ki
" pensilvanya dan gelen aciklamalari samimi , hükümeti gayri samimi buldugunu " acikladi , istifa ederken
af buyurun halk arasinda bir täbir vardir ;
" it , yedigi tasin nerden geldigini bilir " diye
2 - ve birden aklima potamyali nin peygamber ilän edildigi cd ile ilgili mecliste yaptigi konusma geldi ;
" internette herkes hakkinda cokseyler dolasiyor , ciddiye almayin ! " gibisinden birseyler gevelemisti
3- bu kaset 8 senedir biliniyormus
fetoscular yayinlamamis ...
baykal hükümeti sucluyor ...
potamyali nin gözdesi bir gazete bunu duyuruyor ama
yine potamyali kaldirtiyor
4 - potamyali nin vekilliginin önünün acilmasida bu kaset sayesinde olmasin ???
ve her chp ile ilgili meselede potamyali nin bunu kullaniyor olmasida akla yatkin
vakit denen müsveddeye olan kizginligida bundandir potamyali nin ;
" altin yumurtlayan tavugu kesmislerdir "
5 - son günlerde sn. baykal in acilis ve törenlere kaitlmamisindan ,
bu kasetin yayinlanacagindan haberi oldugu ama buna karsi bir sey yapma niyeti olmadiginida anliyoruz
6- kimin isine yaradi peki ???
bence öncelikle türkiye nin
santaj altindaki bir baykal in ciddi ve hayati konularda saglikli kararlar verebilmesi imäknsizdi zaten
insallah vatansever birini bulur - cikarirlar da birilerinin hesaplarini bozarlar
7 - ve is buraya geldigine göre keske ;
sn. baykal , potamyali nin vekilligi önündeki engellerin santajla gerckelestigini aciklasada .... _________________ Bozkurtlar Ankara ya inecek !!! Devlet TURKLESTIRILECEK !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
GARP

|
Tarih: Sal May 11, 2010 7:07 am Mesaj konusu: |
|
|
BİZDE "ESKİ" ÜLKÜCÜ DEDİKLERİNİ KULLANIYORLAR..... CHP' DE KASET HADİ HAYIRLISI _________________ “Benim yaradılışımda bir mükemmellik varsa, Türk olarak dünyaya gelmemdendir.”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
deli_suvari

|
Tarih: Sal May 11, 2010 7:13 am Mesaj konusu: |
|
|
yatakodasi mevzusu tehlikelidir ,
bumerang gibi geri döner
eger vakitci müslümanlar bu yolla siyasi sonuc alabiliyorlarsa
artik bu yolun önü acilmis olur
....................... _________________ Bozkurtlar Ankara ya inecek !!! Devlet TURKLESTIRILECEK !!!
En son deli_suvari tarafından Sal May 11, 2010 7:48 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
BABAEREN

|
Tarih: Sal May 11, 2010 7:35 am Mesaj konusu: |
|
|
bunu çekenler ve basına yayanlar kendi karılarının çekimlerinide yapıp zevkle izlemişlerdir.
onursuz adam herşeyi yapar
bunda kimin parmağı varsa hepside katışıksız pezo
aslında ülke biliyor kimler var kimler yok işin içinde kravatlı pezolar adamın uçkurunun peşine düşen haysiyetsizler
baykalı sevmem sevmiyorum diyede yapılanı hoş görmek de yanlıştır
bakalın makam destekli şahıslardan daha ne kadar kaset çıkacak _________________ BOYNUMUZ YİĞİT BOYNUDUR,BÜKERSE TURAN SEVDASI BÜKER. _ÜLKÜ DEVLERİNİ UNUTMADIK__  BÜYÜK BEYİNLER FİKİRLERİ,ORTA BEYİNLER OLAYLARI,KÜÇÜK BEYİNLER İSE KİŞİLERİ KONUŞUR |
|
| Başa dön |
|
 |
küheylan

|
Tarih: Sal May 11, 2010 11:57 am Mesaj konusu: |
|
|
Ahlaksızlık bataklığına düşenler: Bildikleri-bilmedikleri durumda konuşurlar, adeta şirk koşarlar. Temizliği korumak istiyorsak susalım. _________________
SOLUK SOLUĞA KOŞAN ATLARA AND OLSUN!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
BABAEREN

|
Tarih: Sal May 11, 2010 1:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
| küheylan demiş ki: | | Ahlaksızlık bataklığına düşenler: Bildikleri-bilmedikleri durumda konuşurlar, adeta şirk koşarlar. Temizliği korumak istiyorsak susalım. |
susmasına susalımda neyin temizliğini korumak için susalım ??
neyse ben yinede susayım... _________________ BOYNUMUZ YİĞİT BOYNUDUR,BÜKERSE TURAN SEVDASI BÜKER. _ÜLKÜ DEVLERİNİ UNUTMADIK__  BÜYÜK BEYİNLER FİKİRLERİ,ORTA BEYİNLER OLAYLARI,KÜÇÜK BEYİNLER İSE KİŞİLERİ KONUŞUR |
|
| Başa dön |
|
 |
bozoklu_adil

|
Tarih: Çrş May 12, 2010 3:53 am Mesaj konusu: |
|
|
deli_suvari demişki
fetoscular yayinlamamis ...
baykal hükümeti sucluyor ...
----------------------
zaten feto sıcağı sıcağına Baykalı bizzat
arayarak kendini vefetoşları temize çıkararak
başka yerde arayın demek istemiş
Baykalda bu itirafa inanarak
SUÇLU İKTİDAR DEMİŞTİR
FETOŞ İLK DEFA İKTİDARIN ARKASINDA
DURMA CESARETİNİ CHPYE KARŞI DURAMAMAMIŞ?
ASKERLERE ERGENEKON DAVASINDA HER ZAMAN HÜKÜMETTEN
BİR ADIM ÖNDE GİDEN FETO BU OLADAN NİYE
RAHATSIZ OLMUŞTUR?
ilginç
|
|
| Başa dön |
|
 |
GARP

|
Tarih: Çrş May 12, 2010 7:01 am Mesaj konusu: |
|
|
| Alıntı: | O GAZETEYİ VE GAZETECİYİ KİM KORUYOR ?
İşçi Partisi'ne yakınlığı ile bilinen Ulusal Kanal ve Aydınlık Dergisi geçtiğimiz Ekim ayında Başbakan Erdoğan'ın işadamı Remzi Gür ile yaptığı bir ses kaydını yayınladı.
Ses kaydında Erdoğan, Gür'den ABD'de okuyan kızına para gönderilmesini istiyordu.
Bu ses kaydının yayınlanmasının ardından Aydınlık Genel Yayın Yönetmeni Deniz Yıldırım ve Ulusal Kanal İstihbarat Servisi Şefi Ufuk Akkaya tutuklandı. İki gazetecinin tutuklanmasının nedeni aylar sonra hazılanan Ergenekon Davası 4. İddianame ile ortaya çıktı. İki gazeteci Ergenekon ile ilişkili olmakla suçlanıyordu. Yıldırım ve Akkaya bu ses kaydını yayınlamanın bedelini tutukluluk ile ödediler.
Ancak geçtiğimiz günlerde Deniz Baykal'a ait olduğu iddia edilen gizli çekim mahrem görüntüleri yayınlayan Vakit Gazetesi'nin internet sitesi sahibi Murat Demirci'nin ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Bu durum son dönemde hukuk tarihinde yaşanan çifte standartlara bir örnek olarak tarihe geçti.
|
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
küheylan

|
Tarih: Çrş May 12, 2010 11:54 am Mesaj konusu: |
|
|
BABAEREN demiş ki:
| Alıntı: | susmasına susalımda neyin temizliğini korumak için susalım ??
neyse ben yinede susayım... | Settar Tanrı bu konuda susmamızı ister. Tanrı kuru iftiradan saklasın. Türk Milliyetçileri bu konda en son konuşanlardan olmalıdır. Kastettiğim ahlaken temizliktir. Ahlaken seciyesi en yüksek milletken doğudan-batıdan gelen fesat rüzgarlarına kapılmayalım. Fesatla kan dökmek isteyenler eceli çağırıyor. İçimde bir ses sus diyor. İktidar, iftiralara uğramış, sabretmiş ve etrafını camı, ağyarını mani kişilerindir mutlak! _________________
|
| Başa dön |
|
 |
BABAEREN

|
Tarih: Çrş May 12, 2010 3:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
| küheylan demiş ki: | BABAEREN demiş ki:
| Alıntı: | susmasına susalımda neyin temizliğini korumak için susalım ??
neyse ben yinede susayım... | Settar Tanrı bu konuda susmamızı ister. Tanrı kuru iftiradan saklasın. Türk Milliyetçileri bu konda en son konuşanlardan olmalıdır. Kastettiğim ahlaken temizliktir. Ahlaken seciyesi en yüksek milletken doğudan-batıdan gelen fesat rüzgarlarına kapılmayalım. Fesatla kan dökmek isteyenler eceli çağırıyor. İçimde bir ses sus diyor. İktidar, iftiralara uğramış, sabretmiş ve etrafını camı, ağyarını mani kişilerindir mutlak! |
eyvallah büyüklerimiz birşeyler söylüyorsa
kaale alırız vardır bunun içindede bize göre bir hikmet bekleme moduna geçeriz.
rabbim kimseyi bilerek yada bilmeyerek bu durumlara düşürmeye _________________ BOYNUMUZ YİĞİT BOYNUDUR,BÜKERSE TURAN SEVDASI BÜKER. _ÜLKÜ DEVLERİNİ UNUTMADIK__  BÜYÜK BEYİNLER FİKİRLERİ,ORTA BEYİNLER OLAYLARI,KÜÇÜK BEYİNLER İSE KİŞİLERİ KONUŞUR |
|
| Başa dön |
|
 |
TC_yavuz

|
Tarih: Çrş May 12, 2010 11:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
bence tayyip için kötü oldu baykalın istifa etmesi ne güzel kuzu kuzu anlaşıyorlardı.. _________________ Okumazsan, araştırmazsan, sana anlatılanları doğru kabul eder, köleleşirsin.
 |
|
| Başa dön |
|
 |
GARP

|
Tarih: Prş May 13, 2010 12:49 am Mesaj konusu: |
|
|
| Alıntı: | | MYK toplantısının ardından canlı yayında istifa kararını açıklayan Deniz Baykal, konuşmasında ismini anmadan Fethullah Gülen'e teşekkür etti. Baykal, ''İktidarın samimiyetine inanmıyorum ama Pensilvaya'dan gelen mesajın samimiyetine inanıyorum'' dedi. |
deniz baykal bu açıklamayı yaptığında hep kafamda soru işareti vardı...F.Gülen'in benim önemli araştırmalarım (kendimce)F.gülenin
öldüğü ama müritlerini kullanmak için bunun gizledikleriydi...baykal açıklamayı yapınca gülenle bizzat görüştüğü anlamı çıkarıldı fakat dün bir kez daha yanılmadığımı anladım....
| Alıntı: | Fethullah Gülen'in açıklaması şöyle:
"CHP Genel Başkanı Sayın Deniz Baykal ile ilgili kaset skandalını haber bültenlerinden öğrendim. İnsanî olarak fevkalade üzüntü duydum. Bu samimi hislerimi çevremdeki arkadaşlarımla paylaştım. Beni ziyarete gelmiş bir arkadaşım bu hislerimi Sayın Baykal'a iletti.
Bunun ötesinde medyada yer alan 'Bizim çocuklara sordum. Bizimle ilgisi yok. İktidara baksınlar. ' gibi tırnak içine alınarak verilen sözler kesinlikle bana ait değildir, yalan ve iftiradır.
Kamuoyuna saygılarımla duyururum." |
cihan haber ajansı'nın verdiği bu haberde F.Gülen ...(Beni ziyarete gelmiş bir arkadaşım bu hislerimi Sayın Baykal'a iletti) gülen hep yazılı açıklama yapıyor başkaları yapıyor...zaman gazetesinin önemli yazarları Pensilvanyaya gidiyorlar geliyorlar,sohbet ettik görüştük diyorlar ama görsel olarak bir kare resim yok
deniz baykalın hükümeti suçlaması üzerine tayyip ilk açıklamasında esti gürledi..... tayyibe birileri bu konuda sus dedilerki dün hiç gıkı çıkmadı çünkü bu olay tayyibi vuracak... CHP'ye olumlu bir tepki olarak dönecektir. Mağduru oynama sırası chp'ye geçmiştir....
elin adamı namussuzuna sahip çıkıyorda....biz namuslu insanlarımıza sahip çıkamıyoruz.....
bu olayda bu millete ders olsun hayat deniz gibidir yaşamında yaptığın pislikler... denize attığın çöp gibi bir gün mutlaka ama mutlaka kıyıya vuracaktır diyorum. _________________ “Benim yaradılışımda bir mükemmellik varsa, Türk olarak dünyaya gelmemdendir.”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
GARP

|
Tarih: Prş May 13, 2010 1:53 am Mesaj konusu: |
|
|
YAZAR ALEV ALATLI'NIN BU OLAYIN DOĞRULUĞU HAKKINDA 1990 YILLARINDA DUYUMLARI OLDUĞUNA DAİR UZUN BİR AÇIKLAMASI VAR.....O YAZIYI FORMA ALIP KOYMADIM.... ÇÜNKÜ BİZ BİZLERE GELEN UYARILARI DİKKATE ALIYORUZ...BİZ SAÇLARIMIZI DEĞİL DİLİMİZİ VE NEFSİMİZİ TÜRBANLAMIŞ İNSANLARIZ...ONLAR BU OLAYLAR BİZDE OLSA ASLA SUSMAZLARDI.....
"bir ülkede namuslular da en az namussuzlar kadar cesur olmalıdır"
İsmet İnönü _________________ “Benim yaradılışımda bir mükemmellik varsa, Türk olarak dünyaya gelmemdendir.”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
küheylan

|
Tarih: Prş May 13, 2010 2:31 am Mesaj konusu: |
|
|
Garp demiş ki: | Alıntı: | BİZ SAÇLARIMIZI DEĞİL DİLİMİZİ VE NEFSİMİZİ TÜRBANLAMIŞ İNSANLARIZ...ONLAR BU OLAYLAR BİZDE OLSA ASLA SUSMAZLARDI.....
| Anladığım kadarıyla savaş, insanların mahrem-namahrem ilişkilerinin bütünüdür. İnsanımız manyetik bu alanına istemediklerini asla sokmamalıdır.
Sayın lider de bugünkü açıklamasında konuyu ele almıştır. Ülkücünün çizdiği vakur, ağırbaşlı devletçi ve toplumcu duruşu inşallan ilerde benimsenir ve kurtuluşa ereriz.
Ayrıca sevgili garbın Fetos hakkındaki görüşü ülkemizde kuklalar savaşını akla getirmektedir. Tanrı, başımıza oynanmak istenen fesat tuzaklarını, kuklayı oynatanların başına çalsın ve bizi korusun ve yüceltsin.AMİN!!! _________________
|
| Başa dön |
|
 |
GARP

|
Tarih: Prş May 13, 2010 5:27 am Mesaj konusu: |
|
|
| Alıntı: | Baykal: Sırada başkaları var
Baykal, “Sırada başkalarının da olduğu yolunda duyumlarımız var. Başkaları için de tertipler hazırlanmış. Sadece servise konulacağı zaman belli değil” dedi.
Esat Kıratlıoğlu’nun “bu olayın arkasında yabancı bir ülke yok mu?” sorusuna Baykal, “Hayır. Tamamen hükümetin tertibidir” dedi. |
akp hükümetinin vekillerininde kasetleri olmalıki adamların sesi çıkmıyor.....kansız tayyibin her dediğini mecburen yerine getiriyorlar..pkk açılmcıları bir kahvaltılık adamlar suskun ...laikciler suskun...ülkenin medya patronları suskun...iş adamları suskun..."Yaratılanı severim Yaratandan ötürü" diyen iki yüzlüler,yobazlar çifte dinliler suskun....burda önemli olan tayyibin kasetlerini bulup ortaya çıkarmak..kimin kaseti top 10 listesine girecek bekleyelim görelim... _________________ “Benim yaradılışımda bir mükemmellik varsa, Türk olarak dünyaya gelmemdendir.”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
deli_suvari

|
Tarih: Prş May 13, 2010 8:56 am Mesaj konusu: |
|
|
yazik oldu
baykal a türkiye nin ihtiyaci vardi
ama o ....
kasetten sonra santaja boyun egen baykal in birakin türkiye ye
kendisine bile faydasi olamazdi
bu kasetin 8 senelik oldugu söyleniyor ,
demek ki potamyali bunu bircok kereler kullandi
ve devlet bey in dedigi gibi türkiye de siyaset ;
ahläk , vicdan ve hukuk ilkeleri yok edilerek sekillendiriliyor
yarin sirada kim var ?
nasil var ?
belkide .... _________________ Bozkurtlar Ankara ya inecek !!! Devlet TURKLESTIRILECEK !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
BABAEREN

|
Tarih: Cum May 14, 2010 1:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
türkiyede insan hayatı ucuz süvari siyasetmi ucuz olmayacak _________________ BOYNUMUZ YİĞİT BOYNUDUR,BÜKERSE TURAN SEVDASI BÜKER. _ÜLKÜ DEVLERİNİ UNUTMADIK__  BÜYÜK BEYİNLER FİKİRLERİ,ORTA BEYİNLER OLAYLARI,KÜÇÜK BEYİNLER İSE KİŞİLERİ KONUŞUR |
|
| Başa dön |
|
 |
GARP

|
Tarih: Cmt May 15, 2010 12:35 am Mesaj konusu: |
|
|
| Alıntı: | Baykal'ın elinde ciddi raporlar var!
14 Mayıs 2010 Cuma
ÖNCEKİ KASETİ İNCELESİNLER
İnternete verilen görüntülerle ilgili soruşturmayı yürüten savcının sizinle görüşmek istediği, sizin elinizdeki bilgi ve belgeleri veremeyeceğinizi ifade ettiğiniz de haberlerde yer aldı. Nasıl bir taleple karşılaştınız?
Savcının benimle görüşmesi söz konusu değil. Arkadaşlarla görüşüp bir zemin yoklaması yapmış. Benimle istediğim bir yerde görüşme imkânının olup olmadığını sormuş. Arkadaşlar da bana ilettiler. Ben de süreci izlemekte olduğumu ifade ettim. Elbette gelişmelere bağlı olarak uygun noktada bir katkı yapma imkânı olursa, o zaman yaparım. Ondan önce soruşturmayı yürütenlerin yapması gereken işler var.
Ne gibi?
Önce teknolojik olarak kaseti bir incelesinler. Tespit etsinler. Kasette ne gibi teknolojik işler yapılmış. nasıl oluşturulmuş, onu bir ortaya koysunlar. Kaseti bir teknolojik değerlendirmeye tabi tutsunlar. Olaya hangi ciddiyetle yaklaştıklarını bir görelim. Ondan sonrasını değerlendiririz.
TÜBİTAK’ın incelemekte olduğu yolunda haberler var?
Bilmiyorum artık nasıl yaparlar? Orada ne ciddiyette inceleme yapılır? Bu kurumlarla ilgili daha önce ciddi tartışmalar olmuştu.
BANA ULAŞAN RAPORLAR VAR
Siz de elinizde bilgi ve belgeler olduğunu söylemiştiniz. Bu mahiyette bilgi ve belgelerden mi söz ediyorsunuz?
Bana ulaşan raporlar var tabii. Bu işin uzmanı, çok ciddi kişi ve kurumlardan ulaşan raporlar var. Ciddi incelemeler yapmışlar. Bunlar zamanı gelince ortaya konulur.
Ne gibi kurumlar? Üniversitelerden veya adli tıptan gelen raporlar mı?
Birçok ciddi kurumdan gelen raporlar var.
|
| Alıntı: | Yeni kasetler hakkında bomba iddia 14 Mayıs 2010 Cuma
Nihal Bengisu Karaca ve Ahmet Tezcan’ın sunduğu İkide Bir programında Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Önder Aytaç gündeme bomba gibi düşecek açıklamalar yaptı.
CHP lideri Deniz Baykal’ın kaset olayının konuşulduğu programda "Kasedi kim sızdırdı?" sorusunu soran Nihal Bengisu Karaca'ya Önder Aytaç'tan çarpıcı açıklamalar geldi.
“YENİ KASETLER YOLDA!”
Kasedi Ergenekon derin yapılanmasının sızdırdığını iddia eden Aytaç, Ergenekon iddianamesinden pasajlar okudu. Bundan sonra başka partilerden kişilere ait kasetlerin de ortaya çıkacağını iddia eden Aytaç, "MHP ve AK Parti’den kişilere ait kasetler ortaya çıkacaktır" dedi.
Başbakan Tayyip Erdoğan’ın isterse 24 saatte kaseti sızdıranları bulabilir diyen Aytaç, Başbakan’a sızdıranları bulması için çağrıda bulundu. |
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
GARP

|
Tarih: Cmt May 15, 2010 1:38 am Mesaj konusu: |
|
|
| Alıntı: |
Sivil Cunta’nın Karargâhı Kızılay’da Bir “Şirket” mi?
08/11/2009
Meyyal UYGUR
Tarih 11 Temmuz 2003, Sabah’tan Yavuz Donat, Başbakan Erdoğan’ın, birkaç kez “yolsuzluğun damarına girdik” demesi, ama hiçbir ayrıntı vermeyip, “bekleyin” demekle yetinmesi üzerine, bir “araştırma” yaptığını yazar. “Ve görür ki, Ankara’da yolsuzlukları araştırma konusunda, TBMM’deki komisyonun dışında bir başka organizasyon daha var”dır!..
Donat, detay da verir. “Organizasyon, İçişleri ve Adalet Bakanları’nın bilgisi sahilinde, doğrudan Başbakan’a bağlıdır. Tüm iç güvenlik birimleri de bu organizasyonun içindedir. Çalışmalar gizlidir. Çalışmaları yürütenler, en az 5 yıldır yolsuzluk dosyaları üzerinde çalışan, operasyonel yeteneği yüksek, tribünlere oynamayan bir takımdır” falan…
Bu işlerin yürütüldüğü karargâha gelince; “O da gizlidir. Bir bakanlık binası değildir. Ankara’nın göbeğinde, fakat ‘gözlerden uzak, kulaklara kapalı, dış etkilenmelerden arındırılmış, TBMM’ye yürüme mesafesinde’ bir yer”dir.
Ve belki de en önemlisi, “Bu organizasyonun önünde ‘sır kavramı’ diye bir engel yok”tur!..
İlginçtir Yavuz Donat bu tespitlerinden sonra, 6. his mi, şüphe mi, tecrübe mi bilinmez, böyle bir organizasyonun risklerine de şöyle dikkat çeker:
“Organizasyon eğer, kişisel ve kurumsal intikama, hesaplaşmaya yönelirse...Organizasyonun siyaset ayağı, bu işten, yaklaşan yerel seçimler için rant elde etmeye kalkarsa...Ve şu ana kadar perdenin arkasında kalmaya özen gösterenlerin içinde şov yapmaya, kahraman olmaya yeltenenler çıkarsa...Bir çuval incir berbat ediliverir…”
Acaba “yolsuzluk” diye yola çıkılıp, iç ve dış malum organizasyonların da desteğiyle, Donat’ın öngördüğü gibi, “kişisel ve kurumsal intikama, hesaplaşmaya, siyasi ranta” mı yönelindi, yoksa aslında o merkez, en başından bugünler, bu amaçlar için mi kuruldu?
Tümü de telefon ve ortam dinlemeleriyle, önce “kişisel” (AKP’ye dokunan yandı), ardından “kurumsal” (muhalefet partileri, Anayasa Mahkemesi, Yargıtay, TSK) ve en nihayet topyekûn büyük bir “intikam ve hesaplaşma”ya gidilmesi, sadece tesadüf olabilir mi?
Artık “sivil bir cunta”nın varlığından emin olan ve “karargâh” arayanların ilgi, bilgi ve dikkatine sunulur!..
Zira “bir çuval incir berbat olmadı”, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ocağına incir ağacı dikildi!..
|
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
TC_yavuz

|
Tarih: Cmt May 15, 2010 3:43 am Mesaj konusu: |
|
|
tayyip'in videoları ses kayıtları çıktı ne oldu örtbaş edildi buradaki fark ne baykal'ın ortaya çıkan videosu kendisi baglar ama tayyiip 'in ortaya çıkan görüntü ve ses kayıtları kimi baglar acaba.... ? _________________ Okumazsan, araştırmazsan, sana anlatılanları doğru kabul eder, köleleşirsin.
 |
|
| Başa dön |
|
 |
GARP

|
Tarih: Cmt May 15, 2010 7:20 am Mesaj konusu: |
|
|
| Alıntı: | | Siirt’te yaşanan skandal tecavüz olaylarına sessiz kalan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kaset skandalına konu olan Deniz Baykal’a “ahlak” dersi verdi. |
(PKK HABER AJANSINDAN BİR HABER)
PKK KADAR ÇAPI OLMAYAN BİR BAŞBAKAN _________________ “Benim yaradılışımda bir mükemmellik varsa, Türk olarak dünyaya gelmemdendir.”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
tolonbey

|
Tarih: Pts Ağu 30, 2010 12:44 am Mesaj konusu: Dilimizi Arabcaya teslim olararahmI koruyacagIz arkadaslar |
|
|
Ite böyleee,
Arabcaya öyle baglanmisizki
Arapca okursak
Arapca ad alIrsak
Arabca kelime kullanIrsak
Arab kültürünü yasarsak.
Hacca gidersek
Saniyoruzki bizi 72 16 lih ceylanlar
Gene 16 lIh serpilmia ingiler kimin gIlmanlar bizi bakliyor.
Gelin bu konulari tartisalIm.
sevgi vr Mehebbetle.
Tolonbeg |
|
| Başa dön |
|
 |
BABAEREN

|
Tarih: Pts Ağu 30, 2010 2:40 am Mesaj konusu: |
|
|
herkesi ağırlayacak birşey çıkar _________________ BOYNUMUZ YİĞİT BOYNUDUR,BÜKERSE TURAN SEVDASI BÜKER. _ÜLKÜ DEVLERİNİ UNUTMADIK__  BÜYÜK BEYİNLER FİKİRLERİ,ORTA BEYİNLER OLAYLARI,KÜÇÜK BEYİNLER İSE KİŞİLERİ KONUŞUR |
|
| Başa dön |
|
 |
|