| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
küheylan

|
Tarih: Cum Tem 30, 2010 4:50 am Mesaj konusu: TRABZONLUYA TOKAT, TERÖRİSTE TEŞEKKÜR MÜ? |
|
|
Heyhat ki bölücü kürt hareketi hükümet işbirliği ile vatandaşa saldırıyor.
Dün akşam haberlerde bir polisin esnaf vatandaşı tokatladığını gördüm. adeta tokatlanmış gibi ırkıldım. bereket bokus mesleğinde "distans" hesabı karşımdakı kişiye o kadar yaklaşmam. Hatta ve hatta gayri selim kişileri altı adımdan fazla kendime yaklaştırmam.
Elbette buna rağmen vatandaşın tokatlanması mazur görülemez. üstelik bu kişi olay yerindeki dükkanın esnafı.
Demek ki Trabzon'da vatandaşa Cumhuriyet düzeninin gereği olarak davranılmıyor. Polis muhakkak "vurun" emrini almıştır. :Yerel ve "ulusal" gazete ve tvleri izlemedim. Olayı nasıl değerlendirdiler? Bu konuda halkın tepkisi ne oldu? Malüm ki zindandayım. Bildiren olursa teşekkür.
Güya içişleri bakanı olan "godik" kafa "amigo"dan bahsediyor.
Polisi vatandaşın üzerine salan "başamigo" kim?
Tanrı kitabında, cenneti de cehennemi de kişi kendisi seçer, der.
Türk milletini yıldırmaya çalışanlar, gidecekleri cehennemin adını açıksa yazsınlar, onları oranın en derin yerine gömelim.
Başka yerde görev yapmaktan kaçınanlar "görev"lerini Trabzon'da mi aklıyorlar?
TİTREYİN VE KENDİNİZE GELİN!!! _________________
SOLUK SOLUĞA KOŞAN ATLARA AND OLSUN!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
deli_suvari

|
Tarih: Cum Tem 30, 2010 5:00 am Mesaj konusu: |
|
|
mübärek ,
bu polis denen yaratilmislardan tanidigin varsa bir sor istersen ;
neden erzurum da görev yapmak istemezler
inegöl den ibret alsinlar ,
bu gidisle asker bile onlari kurtaramayacak gibi görünüyor _________________ Bozkurtlar Ankara ya inecek !!! Devlet TURKLESTIRILECEK !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
küheylan

|
Tarih: Cum Tem 30, 2010 5:22 am Mesaj konusu: |
|
|
Gövdeiçi, "godik kafa" bakana sormak lazım.
Vatandaşı nasıl "ütülerim" hesabını iyi yapıyorlar.
"Hassas" saydıkları yerlere göre eleman yerleşytiriyorlar.
Zayıf gördüklerine de basıyorlar tokatı.
Diyarbakırda bu olay tam bir isyan sebebidir. Üstelik de tokatı yiyen özür dilemiş. Tam öğrenemedim. Amma doğrudur. Kameraların önünde atılan tokat "bilinçli" tokattır.
Tokatı vuran emirle vurmuştur.
Öteki başlıkta yazdığın gibi "Emniyet lağvedilmelidir"
Sadece o mu? Alayı!!!
Böyle savcının, böyle hakimin, böyle polisin... _________________
|
| Başa dön |
|
 |
küheylan

|
Tarih: Cum Tem 30, 2010 3:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
Teröre karşı olan vatandaşları "hakim"cikler tutun atın içeri, diye emirler yağdırıyor. O tarafta görev yapmayan hakimler burada "cenivar", orada görev yapmayan polis burada "cenivar", orada görev yapmayan "savcı burada "cenivar"...
Her şeyde bir hayır vardır. Bir bölücüye karşı bin Türk tutuklanmalıdır.
Nüfusa küçük yazılmış teroristleri, devleti taşlayan teröristleri "çocuk" kimliğiyle ortalığa salanlar, her kesimiyle devlet ve milletimizle savaşırken, görevini yamayanlara karşı her türlü mücadelemizi ortaya koymalıyız.
Mecburen Kılıçdaroğlunu kutluyorum. Teroristle anlaşan usta-çırak, paşa-boşbakan kim varsa ortaya çıkarmalı, devleti Devlete teslim etmeliyiz.
Devletin ve milletin emrinde hakkını arayan, savunan vatandaşlarımın yanındayım.
Siize atılan fişek bana atılmıştır, size takılan yafta bana takılmıştır, size atılan tokat bana atılmıştır.
"TEKERRÜR"ÜRÜ KIRALIM!
TANRI TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN! _________________
|
| Başa dön |
|
 |
deli_suvari

|
Tarih: Cum Tem 30, 2010 4:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
mübärek ,
millet bunlari zamaninda " cayci - corbaci " diye
bunlarin fiyatinin ne oldugunu belirlemisti .
ama artik isi büyüttüler ve siyasi senaryolarda
figüranlik ama bazende basrol oynayabiliyorlar
trabzon da basrole cikan fetos security ,
yüksekova da , nusaybin de , semdinli de figürandir
ama diyarbakir daki adi " gaplama "dir
bunlarin namusunu - serefini bir müddetligine
ülkücü özel harekat polisleri kurtarmisti
ama yüce yaradan da bu zulmü reva görmedi ki
bizimkiler bunlarla ayni saflardan bir sekilde ayrildilar ,
cok sükür  _________________ Bozkurtlar Ankara ya inecek !!! Devlet TURKLESTIRILECEK !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
BABAEREN

|
|
| Başa dön |
|
 |
Asker11

|
Tarih: Cmt Tem 31, 2010 12:13 am Mesaj konusu: |
|
|
Polis Devlet Memurudur. Yani Vergi Dairesinde çalışan biri ne ise o da odur.
Polis tarafından darp edilirseniz karşılık vermekten çekinmeyin. Kimse kimseye vuramaz. Bizim vergilerimizle karın doyuran adamdan dayak yiyecek değiliz. _________________ Bu ülkede zo diyenlerin kökünü kazıdık, loo diyenlerin kökünüde ben kazıyacağım! ( Topal Osman) |
|
| Başa dön |
|
 |
küheylan

|
Tarih: Cmt Tem 31, 2010 4:52 am Mesaj konusu: |
|
|
Bir devlet memuruyla, milletiyle bir ve beraber ayakta durur.
maalesef, başta son otuz yıldan beri devlet kurumu siyallaşmış, her gelen iktidarın çöplüğü olmuştur. Çöplüğün sahte horozu eşelenip, eşelenip tavuklara yem atmakta, onları istediği hedefe doğru yöneltmektedir.
madem TC, bir "huKUK devleti"dir, horozu kesip yemek hakkım vardır.
Öyle değilmiş meğer, "tokat devleti"ymiş...
Tokat' yiyen Trabzonlu esnaf oturdu aşağıya...
Bayrağı alıp yürümekle bu işler önlenmez diyen polis terfi etti,
ya vatandaş?
Yürüyeceğiz arkadaşlar.
Haksızlığa, saldırıya uğramışsak bağıracağız.
Başka nasıl kendimizi savunabiliriz?
Arabamız yanarken polis nerdeydi?
Canımız giderken polis nerdeydi?
Bu ülkede terorist kürdü kollayıp masum insanlarımıza saldırmak bir kastı gerekir.
O kasıt da ülkeyi yönetenlerin vatan evladı olmamalarıdır ki yüzlerine bakınız hangi "mimik"leri bizi tems il ediyor?
Hepsi sırtaran sırtlan!
Yanan arabamızı seyrederkzen hepsi bir "NERON"
YAKAN, AYNI ZAMANDA KENDİNİ YAKAR.
Benden hatırlatması... _________________
|
| Başa dön |
|
 |
BABAEREN

|
Tarih: Pzr Ağu 01, 2010 12:13 am Mesaj konusu: |
|
|
hocam pkk militanalrı esnafın dükkanını arabasını ve hatta hatta kamu malının hizmet veren aracı yakarken içindede insanlar olmasına rağmen ses vermeyen bir emniyet teşkilatı ...
4 polis şehit edildikten sonra yola dökülen vatandaş tepkisini gösterdiği zaman tepkinin en alasını gösteren bri emniyet teşkilatı ...
açıkça ilan edilsin bu emniyet fetoş security dir istediğimzi gibi emir verir eşeklemesine istediğimzi yaptırırız yada bu teşkilat türk milletinindir deyip milletin hizmetine sunmalıdırlar...
aksi halde bu olaylar daha çok patlak verir..
sizler eğer pkklılar esnafın işyerleirni yakarken emeklerien zarar verirken sessiz kalıyorsanzı o zaman vatandaşın gösterdiği tepkiyede sessiz kalacaksınız.
pkk ve yandaşlarını huzur bozucu olarak lanze edemeyn bir sistem çökmeye mahkumdur ..
basınından tutun emniyeine kadar pkk laf getirmeyen bri çok kurum bulunuyor şuanda..
tokatta yer bu ülkenin has evlatı eşek sudan gelinceye kadar polisinden dayakta yer .... diye kimse düşünmesin şu saatten sonra
hainlere göz yuman bir yapı hiçbir zaman bizim olamaz lağvedilmelidir süvarinin dediği gibi..
BÜTÜN KURUMLAR TÜRK MİLLETİNİN BÜNYESİNDEN ÇIKMIŞTIR ..GERİYE KALAN TSK ODA ÇIKMAK ÜZEREDİR.
ÇALIŞIN ÇALIŞIN BAŞKALARIDA YESİN.... _________________ BOYNUMUZ YİĞİT BOYNUDUR,BÜKERSE TURAN SEVDASI BÜKER. _ÜLKÜ DEVLERİNİ UNUTMADIK__  BÜYÜK BEYİNLER FİKİRLERİ,ORTA BEYİNLER OLAYLARI,KÜÇÜK BEYİNLER İSE KİŞİLERİ KONUŞUR |
|
| Başa dön |
|
 |
küheylan

|
Tarih: Pzr Ağu 01, 2010 1:38 am Mesaj konusu: |
|
|
Açıkcası şudur:
Polis "kraliyet" polisidir.
Savcı, "kraliyet" savcısıdır.
Hakim, "kraliyet" hakimidir.
Onlar aslına yani millete dönene kadar asla karşıma çıkmasınlar.
Vatandaş, akseden bir sesle tokat yiyor, hukuk ehlinin, basının, yürütmenin sesi çıkmıyor.
Vatandaş kendi ideolojisinin dilince(damardan girerek) susturuluyor. Tehdit ediliyor, korkutuluyorDiyarbakında şehmusa at bir tokat görelim bakalım..
Cebinde birkaç kuruş olan da olayı görmemezlikten geliyor.
Her ne surette olursa olsun yarın ateş herkesi saracaktır.
Yüzyılda bir mazlum ayağa kalkar....
VE ateş söner, sular durulur.
Not:Adama bakınız ki nasıl tahrik ediyor: Ben gitsem de terör devam edermiş...
Adama bakınız ki "Sivasın ötesine geçemiyorsunuz", diyor hiç bir savcımız soruşturmaya yeltenmiyor.
Adama bakınız ki yemediği nane atmadığı çamur, yapmadığı tahrik yok "yola devam"
Sabrediyorum ve inşeallah "yol" ona dolanır ben de zahmede düşmem... _________________
|
| Başa dön |
|
 |
|