| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
deli_suvari

|
Tarih: Pts Ksm 16, 2009 5:33 am Mesaj konusu: pisman ettirme devlet bey !!! |
|
|
kongre öncesine denk gelen " acilima karsi durusunuzla " , apo gül ü c.baskani sectirmenizi unutup , bütün kalbimizle sizi lider kabul ettik
ama mecliste potmayali nin bize ettigi läftan " chpliler bile " alinip cikarken , siz cikmaya karar vermis grubumuzu oturttunuz
insallah bu hamleniz " baslayacak olan anaryanin " geri vitesi degildir
sevilmeye basladiniz , öyle kaliniz _________________ Bozkurtlar Ankara ya inecek !!! Devlet TURKLESTIRILECEK !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
sarikayali

|
Tarih: Pts Ksm 16, 2009 8:27 am Mesaj konusu: Re: pisman ettirme devlet bey !!! |
|
|
| deli_suvari demiş ki: | kongre öncesine denk gelen " acilima karsi durusunuzla " , apo gül ü c.baskani sectirmenizi unutup , bütün kalbimizle sizi lider kabul ettik
ama mecliste potmayali nin bize ettigi läftan " chpliler bile " alinip cikarken , siz cikmaya karar vermis grubumuzu oturttunuz
insallah bu hamleniz " baslayacak olan anaryanin " geri vitesi degildir
sevilmeye basladiniz , öyle kaliniz |
Yani partimiz MHP kalkip gitseydi'de meydan a ke pe ve de te pe'yemi kalsaydi?
Yani sana gore sayin lider'imiz Dr Devlet Bahceli yanlis'mi yapti?
Yani chp'liler kalkip gitmek'le dogru'mu yapti?
Hayir deli_suvari chp'liler kalkip gitmek'le yanlis yaptilar yanlis.
Eger partimiz MHP'de kalkip gitseler'di o zaman chp'ye elestirdigim gibi partimiz MHP'yide elestirirdim.
Eger partimiz MHP kalkip gitseydi o zaman elestiriler bak chp'liler gibi davrandi olacak'ti.
Buda secim'de a ke pe'ye malzeme olacak'ti.
Bu firsat'i sayin Lider'imiz DR.Devlet Bahceli vermedi.
Kalkip bu konuda sayin Lider'imiz DR.Devlet Bahceli'yi tebrik edecegimize elestiriyoruz.
Turkiye Buyuk Millet Meclisi'ni a ke pe'ye ve de te pe'yemi birakalim bunu'mu istiyoruz?
TURKIYE BUYUK MILLET MECLISI BIZIM'DIR,BIZIM!!!
BU KUTSAL YERI O'NLARA BIRAKMAYACAGIZ!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
küheylan

|
Tarih: Pts Ksm 16, 2009 2:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
Süvari, doğruya doğru diyelim, eğriye eğri demek için yarını bekleyelim, ilkesi üzerindeyim. MHP, ne de olsa sivil bir kurumdur. Dağa çıkana kadar...
Sayın Liderin beden dilini çok iyi kullanarak CHP tavrına durarak cevap vermesi çok güzel bir manevraydı. Politik "herzeler"i her ne kadar hazmetmiyorsak da politikayı bilmemiz gerekir. Ecevit deneyimi bizi çok kötü kesti. Şimdi de CHPnin yedek lastiği durumuna düşmeyelim. Deyneği indirmeden önce bu halkın uyanması lazımdır. Yoksa dağa tek başına tırmanmanın da bir anlamı yok. Evellah, ovada da işimizi görecek varidattayız.
Biraz arapçanı geliştir. "Ya hacı mendelemu aleli kümenni".
Fiziken hacca gitmeden kendimi hacı ilan ediyorum. Sen de gelirsen beraber "teniye" verelim... |
|
| Başa dön |
|
 |
sencer_alparslan

|
Tarih: Pts Ksm 16, 2009 9:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
mhp, chp nin kuyruğuna takılmayarak en doğrusunu yapmıştır. chp liler söyleyeceği sözü olmadığı, yıllardır laikliğe kafa yordukları için bu konular onları fazla bağlamadığı için çıkıp gittiler..
MHP grubu mecliste kalarak en doğrusunu yapmıştır. "MHP de terk kavramı yoktur" sözü de ayrı bir doğru sözdür.. Meclisi akp ye bıraksaydık yanlış olurdu..
MHP o gün, iki tane birbirinden güzel gol atmıştır. Tebrik etmesini bilirim ben..
Devlet Bahçeli biraz da televizyonlarda canlı yayınlara çıkma arzu ve isteğinde olsa çok daha güzel olacak.. vereceği "doyurucu cevaplarla" kararsız kitleleri ve gönlü mhp de kalmış akp lileri yuvaya çekebilir.
destek olmak lazım.. bu süreç bedeli ne olursa olsun, bedeli nasıl ödenirse ödensin dur-du-ru-la-cak...
Allah'a emanetsiniz.. |
|
| Başa dön |
|
 |
BABAEREN

|
Tarih: Pts Ksm 16, 2009 10:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
ayakta alkışlanacak bir durum ;
hem chp hemde akp nin yüzünü kızarttı bu konuda
meclis soytarılara terkedilemez _________________ BOYNUMUZ YİĞİT BOYNUDUR,BÜKERSE TURAN SEVDASI BÜKER. _ÜLKÜ DEVLERİNİ UNUTMADIK__  BÜYÜK BEYİNLER FİKİRLERİ,ORTA BEYİNLER OLAYLARI,KÜÇÜK BEYİNLER İSE KİŞİLERİ KONUŞUR |
|
| Başa dön |
|
 |
deli_suvari

|
Tarih: Pts Ksm 16, 2009 10:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
daga cikacak adamlar elbette meclisi " terk " etmeyeceklermiydiler ?
disari cikmak demek chp nin kuyrugu olmaksa , icerde kalmakta a.k.partisinin figürani olmak demek olmadi mi ?
ve meclis tas duvarlardan ibärettir , kutsal falanda degildir kendi kendimizi millete " kutsal yerler ve isler tayin memuru " olarak atamayalim
geleim meclis konusmalarina ;
devlet bey acilimin basindan beridir cok saglam ve övünülecek bir durus gösterdi ama potamyali nin " bizi kasdederek " söyledigi ;
" kandan beslenenler , sehit gelmesi icin dua edenler " läfina nedense cevap vermedik , es gectik , tepkisiz kaldik
o anda " eyvah !... yine mi ? " dedim
yine mi " chp gibi " suclamalarindan tirsarak potamyali nin islerini mesrulastirmaya baslayacagiz , diye düsünmeye basladim
insallah yine apo gül ü c.baskani secmekle esdeger bir yanlisa imza atmayiz , insallah devlet bey ve MHP aclilimin basindan beri sürdürdükleri ülkücü tavri sürdürürler
ve a.k.partisinin suclamalarindan korkupta dogru hamleyi yapmaktan imtina etmezler
chp ile ortak hareket etmek dtp ile ortak etmekten daha sereflidir
vehäsil ülküdaslarim ,
basliga konu olan mesajin sebebi ;
MHP nin tavir degistireceginden kaynaklanan " sahsi korkumdur "
insallah öyle de kalir _________________ Bozkurtlar Ankara ya inecek !!! Devlet TURKLESTIRILECEK !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
!Orkun!

|
Tarih: Pts Ksm 16, 2009 10:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Alıntı: | | Meydan onlaramı kalsaydı? |
Meydan zaten akahpe'lerin ve dtp'iclerin değilmidir?Artık Ülkücülerin ciddiye alınmadığı bir gerçektir.Bahçeli bağırıyor, meydan okuyor ama şer güçler de bu bağırmaların fiiliyata dönüşmeyeceğini biliyor ve Bahçelinin sadece Milliyetçi kesimi etkileme çabasında olduğunun farkındalar.
Konuşmasını ''bedeli ne olursa olsun süreci engelleriz.'' tehdidi ile bitiriyor ama arpaya katsan at yemez yala katsan it yemez cinsten hakareti mideye oturtuyor.Chp'ye yönelik olmadığı halde adamlar bu kahpeliğe tepkisini koyuyor ama bizimkiler ''yok canım sende'' edasıyla gülümsemekle yetiniyor.
''Bu kahpelikleri dinleyemem'' diyerek grubunu meclisten çıkaramayanlar,İdamın kaldırılmasında hükümetten çekilmeyi göze alamayanlar, süreci engelleyecek bedelleri nasıl göze alacak o da ayrı merak konusu.
Türk Milliyetçileri, varlık sebepleri dogrultusunda hareket etmek zorundadır.Yok böyle yaparsak chpnin yok şöyle yaparsak akahpe'lerin stepnesi olarak algılanırız düşüncesiyle tavır sergilendiği taktirde malesef bu devran hep böyle sürüp gidecektir. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
BABAEREN

|
Tarih: Pts Ksm 16, 2009 11:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
bizler vampir değiliz kanla beslenelim
devlet beyin duruşu bana göre yerinde bir duruştu.
artık bazı şeylerde baydı yok idamı kaldırılması esnasından hükümetten istifa etmelilerdide yok bilmem şu durumda bunu yapmaları gerekiyorduda bu adamlar suçludurda artık bırakalım kendimize çamur atmayıda yolumuza bakalım ..
asıl lider doktorin tartışılmaz ı ben akp de görüyorum adamlar yanlışta yapsa yanlışı kendi doğruları olarak alıp doğrudur diye savunuyorlar biz ise diğerlerinin ekmeğine yağ süremeye devam ediyoruz.
devlet bey doğru işte yapsa artık kendini ülkücü olarak gösteren bazı kişiler için o doğru yanlıştır ,yani liderin doğrusu bizim yanlışımızdır düşüncesi hakim olmuştur.
artık pısırıklığa karamsarlığa yönelmiş bir durumda kendimizi parçalıyoruz buda adamların yapmış olduğu piskolojik savaşın etkilerinden biridir diye düşünüyorum.
o insanlar orda mecliste hüküm versinler diye gönderilmiştir birisi konuşurken ardına bakmadan çıkmaları için değil.
mhp meclisten çıkıp gidecekse o sözler üzerine sizlerinde akp lilerin bulunduğu hiç bir yere girmemeniz gerekecektir bunuda bu şekilde algılamanız gerekecektir.brişeyi isterken öncelikle de uygulamasını kendin yapacaksın . _________________ BOYNUMUZ YİĞİT BOYNUDUR,BÜKERSE TURAN SEVDASI BÜKER. _ÜLKÜ DEVLERİNİ UNUTMADIK__  BÜYÜK BEYİNLER FİKİRLERİ,ORTA BEYİNLER OLAYLARI,KÜÇÜK BEYİNLER İSE KİŞİLERİ KONUŞUR |
|
| Başa dön |
|
 |
bozulus_atlisi

|
Tarih: Pts Ksm 16, 2009 11:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
Meclisi terketse olurdu..
Ama terketmemiş olması "hakareti kabul etmesi" anlamına gelmez..
Terketmesi de "hakareti yemedi" anlamına da gelmezdi..
Potamyalı rumun havlayışına ilk tep ki zaten MHP kürsülerinden geldi,
o da hemen "niye üzerinize alınıyorsunuz" gibi eline bir malzeme yarattı..
Ta ki sazan CHP'liler "şehit hassasiyeti bizde de var" pozu için olayı kullandı..
Millet şehit hassasiyetinin daha çok kimde olduğunu iyi bilir..
Devlet Bey oturduğu yerden potamyalıya gereken cevabı verdi..
Vücut dilini de kullanarak ardarda "Allah belanı versin" gibi bir söz söyledi.. (yanlış anlamadıysam, ya da ona benzer bir şey dedi)
Potamyalıyı alkışlamış gibi davranmayalım.. |
|
| Başa dön |
|
 |
!Orkun!

|
Tarih: Sal Ksm 17, 2009 12:39 am Mesaj konusu: |
|
|
| Alıntı: | | asıl lider doktorin tartışılmaz ı ben akp de görüyorum adamlar yanlışta yapsa yanlışı kendi doğruları olarak alıp doğrudur diye savunuyorlar |
Lider-Teşkilat-Doktrin üçlemesini tam olarak kavrayaman akıllı, akahpe'nin bu düsturu uyguladığını iddia edip, liderleri yanlışta yapsa yanlış demenin aksine o yanlışı dogruları kabul ediyorlar şekinde iddiasını ispatladığını zannediyor.Ülkücü kisvesine bürünmeyen gerçek(!) Ülkücü'ye Ülkücü tanımını yapmak farz oldu.
Ülkücü, yanlış yapmaktan korkan Hz.Ömer'e karşılık sahabenin verdiği ''Seni Kılıçlarımız ile Düzeltiriz Yanlış yaptırmayız'' cevabını belgi edinen kişidir.
Yani bu düstur, öyle senin zannettiğin kahpelikleri örtbas etme amaçlı düstur değildir. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
BABAEREN

|
Tarih: Sal Ksm 17, 2009 1:54 am Mesaj konusu: |
|
|
| !Orkun! demiş ki: | | Alıntı: | | asıl lider doktorin tartışılmaz ı ben akp de görüyorum adamlar yanlışta yapsa yanlışı kendi doğruları olarak alıp doğrudur diye savunuyorlar |
Al bir kaya daha.Gel de daya nereye dayabilirsen.
Lider-Teşkilat-Doktrin üçlemesini tam olarak kavrayaman akıllı, akahpe'nin bu düsturu uyguladığını iddia edip, liderleri yanlışta yapsa yanlış demenin aksine o yanlışı dogruları kabul ediyorlar şekinde iddiasını ispatladığını zannediyor.Ülkücü kisvesine bürünmeyen gerçek(!) Ülkücü'ye Ülkücü tanımını yapmak farz oldu.
Ülkücü, yanlış yapmaktan korkan Hz.Ömer'e karşılık sahabenin verdiği ''Seni Kılıçlarımız ile Düzeltiriz Yanlış yaptırmayız'' cevabını belgi edinen kişidir.
Yani bu düstur, öyle senin zannettiğin kahpelikleri örtbas etme amaçlı düstur değildir. |
öncelikle lider teşkilat doktorin üçlemesini senden öğrenecek değilim
bugün akp de başkanlarının yanlışını doğru kabul eden bir görüş hakimdir dikkatini çekmek istediğim konu ise devlet beyin doğru yaptığı şeyleri bile ülkücüler kendi düşüncesine göre yanlış olarak lanse ediyorlar.
ülkücü tanımını evvela kendine yap yazdıklarımı açıkça anladığın halde yazıyı çektiğin yön farklı buda hoş değil.
bu düstur öyle kahpeliklerin üstünü şuanda örtüyor akp de olduğu gibi
akıllılık ile ilgili sorunun varsada beni ilgilendirmez ben kimsenin aklını ölçmüyorum bunuda belirteyim. _________________ BOYNUMUZ YİĞİT BOYNUDUR,BÜKERSE TURAN SEVDASI BÜKER. _ÜLKÜ DEVLERİNİ UNUTMADIK__  BÜYÜK BEYİNLER FİKİRLERİ,ORTA BEYİNLER OLAYLARI,KÜÇÜK BEYİNLER İSE KİŞİLERİ KONUŞUR |
|
| Başa dön |
|
 |
küheylan

|
Tarih: Sal Ksm 17, 2009 2:34 am Mesaj konusu: |
|
|
Siyaset, bir ilim dalıdır. Bana göre bu ilmin üç mihenk noktası vardır: İtimat, itidal, idare...Buna göre davranışlarını kontrol edemeyen, zamanında tavır sergilemeyen ayakta duramaz. Önce itimat. Aksi taktirde varıdat korunamaz. İtidalden yoksun bir lider, kendi kendini siler. Biz, kendimizi idare edemezken "gavur"ları nasılh idare edeceğiz?
Bakınız, İstanbul'un camilerinin malzemeleri vatan topraklarının çeşitli yerlerinden geldi. O mekanlarda vücut buldular. Biz gerekeni düşünüp yaparsak istenilen hareket meydana gelir.
Orkun, bayağı bilinçlendiğine göre "temeltepe"de antremanlara başlamışsınızdır. _________________
SOLUK SOLUĞA KOŞAN ATLARA AND OLSUN!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
deli_suvari

|
Tarih: Sal Ksm 17, 2009 4:29 am Mesaj konusu: |
|
|
orkun , bu basligi actigima da sen beni pisman etme
güzel güzel konusalim , panik yapani , yanlis düsüneni bir digerimiz yada digerlerimiz ikna etsin
hakaret hic hos olmuyor
mesajinin ilk cümlesini siliyorum _________________ Bozkurtlar Ankara ya inecek !!! Devlet TURKLESTIRILECEK !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
!Orkun!

|
Tarih: Sal Ksm 17, 2009 11:39 am Mesaj konusu: |
|
|
| Alıntı: | | İtidalden yoksun bir lider, kendi kendini siler |
mi?
''Gerekirse dağa çıkar elli yıl bekleriz'' tarzı itidalden uzak beyanlar kendisini silmenin aksine Bahçeli'ye karşı herşeye ragmen belirttiğiniz üç mihenk noktasından biri olan ''itimatı'' yeniden kazandırmıştır.
Evet Kuran'da da bir çok ayette itidal kavramı yer almaktadır ve hatta öfkenin müslüman vasfı olmadıgı hükmü verilmektedir.Ama aynı zamanda bir başka ayette ise ''ihanet söz konusu olduğunda ilişkilerin kesilmesi ve savaş öncesi itidal antlaşmasını bozdugunu ihanet edenlere bildir'' hükmüde bulunmaktadır.Peki içinde bulunduğumuz dönem hangi hükmü kapsamaktadır?
Bu arada;
Küheylan, Temeltepe'de artık eski Temeltepe değil.Orasınında ayrıcalığı kalmadı.Sizin bildiginiz o Temeltepe'de antreman yapma imkanım olmadı.Fakat antreman eksiği bulunmayan büyüklerimden gerekli dersi alalıda çok oldu. Yeni değil. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
deli_suvari

|
Tarih: Sal Ksm 17, 2009 6:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
devlet bey in bugünkü grup toplantisinda yaptigi konusmadan alintidir ;
- Başbakan Erdoğan zihin kontrolünü kaybederek, partimizle ilgili edep ve adaba sığmayan çirkinlikler sergilemiştir. İmralı çizgisine gelen Erdoğan, buna karşı çıkanları şehit cenazelerinin gelmesini beklemekle suçlamıştır.
- Başbakan elinden gelse, şehit cenaze törenlerine müdahale edecektir, ardında saf duranları kamu gücüyle dağıtacaktır.
- Bu manzara, katile sayın, şehide kelle diyen bir zihniyetin mide bulandıran kokusudur.
- Vicdanını teslim etmemiş hiçbir milletvekili, figüran olmayı içine sindirmeyecek ve bu suçun ortağı olmayı istemeyecektir. Başbakan’ın partimize yönelik suçlamalarını, Anadolu’da da sürdürmesi sermayesinin kalmadığının açıkça göstergesidir.
- Başbakan bu alanlarda eşsizdir. Bunun şahidi, siyasi geçmişi ve çizgisidir. Başbakan’ın kalitesi ve şeceresi bellidir.
- Böyle birinin bizi şehit cenazesi gelsin diye beklemekle, alçakça suçlaması haddi değildir. Ya haddini bilecektir, ya da hak ettiği karşılığı misliyle görecektir.
- Başbakan meclis kürsüsünde utanç verici bir tablo sergilemiştir. Başbakan Erdoğan, bölücülerin ağzıyla konuşmuş, söylediği yalanlarla Türk milletine hakaret etmiştir. Bir saati aşan konuşmasında bir kez bile Türk milleti diyemeyen Türkiye Cumhuriyeti Başbakan’ı, bölücülüğün önünü açmaya kararlı olduğu görülmüştür. _________________ Bozkurtlar Ankara ya inecek !!! Devlet TURKLESTIRILECEK !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
GARP

|
Tarih: Sal Ksm 17, 2009 7:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Alıntı: | TÜRKEŞ BEY İHANETE GÖZ YUMMADI!
Bunlardan birincisi merhum başbuğumuzun anılarına gönderme yaparak kafa karıştırmaya çalışılmaktadır. Merhum Türkeş Bey hayatının hiçbir safhasında ihanete göz yummamış ve alçaklığa prim vermemiş, 80 yıllık ömrü şerefli ve haysiyetli bir hayatın izlerini taşır.
Türk milletini dilimleyerek bütünleştirmeye çalışan bu bakışın milliyetçiliği değerlendirmesi olsa olsa eksiğini kapatmaya çalışmış olacaktır. Kimlik arayışı bitmeyen Başbakan Erdoğan'a hangi millete ait olduğunu sormak en tabi hakkıdır. Şehitler üzerinden geçindiğimizi söyleyen ve terör durursa tükeneceğimizi idda eden temelsiz ve ahlaksız yaklaşımlardır. |
| Alıntı: | BAŞBAKAN ERDOĞAN ÖFKE NÖBETİNDE
Başbakan Erdoğan öfke nöbetine girmiş ve partimizle ilgili edep ve adaba sığmayan çirkinlikler sergilemiştir. Başbakan elinde gelse şehit cenaze törenlerine müdahale edecek ve cenazede saf tutanları kamu gücüyle dağıtacaktır. Yapmak istediği budur.
Bu manzara katile 'sayın' şehide 'kelle' diyen ve çürümeye başlayan bir zihniyetin etrafa yaydığı ve mide bulandıran kokusudur. Hiç kimse MHP'nin şehitleri istsmar ettiğini iddia edemez. Ama şehadete duyarlı her vatandaşımız gibi parti mensuplarımız elbette bu elemi paylaşacak dini vecibesini sonuna kadar yerine getirecektir.
Buradan soruyorum: Özellikle son yıllarda PKK'lı cenazelerin belediye imkanlarıyla kaldırılırken Başbakan Erdoğan'ın bu durumdan şikayetçi olduğunu duydunuz mu? Türk Milleti çok şükür ki can vermiş evladına sırtını dönecek kadar vefasız ve duyarsız değildir.
Bilinmelidir ki milletimizin şehidine sahip çıkmasına, ne başbakan ne de okyanus ötesi dayatmalar ve ne de İmralı'nın gücü asla yetmeyecektir. Başbakan Erdoğan son açıklamalarında suç üstü yakalanmanın telaşıyla ahlaki ve vicdanı tüm ögelerini kaybetmiştir. |
| Alıntı: |
ATATÜRK'ÜN SÖZLERİNİ ÇARPITTI
Türk milleti diyemeyen Erdoğan, bölücülüğün önünü açmaya kararlı olmuştur. Milli birlik ve kardeşlik yalanlarının söylendiği Başbakan ve arkadaşlarının trajedisinin sergiilendiği bir orta oyunudur. Büyük Atatürk'ün 'yurtta sulh cihanda sulh' sözlerini bile Türkiye'nin bölünmesine yorumlayan Erdoğan'ın Ermenistan'a, Barzani'ye ve Rumlar'a teslim olmayı 'cihanda sulh' olarak kabul eden çarpık ve sakat bir anlayışa sahiptir. |
| Alıntı: | ,
Başbakan Erdoğan şahsımla ilgili olarak 'Ben Bahçeli'den memnunum' demiştir. Sonuçta fikirlerini beğenmesem de sayın Erdoğan memleketin bir evladır. Allah kimseyi Washington'un, Erbil'in, Erivan'ın memnun olacağı bir adam yapmasın... |
Aşağıdaki cümlelere Kansız tayyip yine tazminat davası açacaktır, alçaklığını paraya çeviren bir başbakanı bu ülke tarihi boyunca görmemiştir.
| Alıntı: | deli_suvari
- Başbakan bu alanlarda eşsizdir. Bunun şahidi, siyasi geçmişi ve çizgisidir. Başbakan’ın kalitesi ve şeceresi bellidir.
- Böyle birinin bizi şehit cenazesi gelsin diye beklemekle, alçakça suçlaması haddi değildir. Ya haddini bilecektir, ya da hak ettiği karşılığı misliyle görecektir. |
_________________ “Benim yaradılışımda bir mükemmellik varsa, Türk olarak dünyaya gelmemdendir.”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
TC_yavuz

|
Tarih: Sal Ksm 17, 2009 8:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
sevgili arkadaşlar bence devlet bey gerekeni yapmıştır.
oturumu terk etmek yanlış olurdu.gereken cevabıda grup toplantısında açıklamış zaten. _________________ Okumazsan, araştırmazsan, sana anlatılanları doğru kabul eder, köleleşirsin.
 |
|
| Başa dön |
|
 |
sarikayali

|
Tarih: Çrş Ksm 18, 2009 7:33 am Mesaj konusu: |
|
|
| TC_yavuz demiş ki: | sevgili arkadaşlar bence devlet bey gerekeni yapmıştır.
oturumu terk etmek yanlış olurdu.gereken cevabıda grup toplantısında açıklamış zaten. |
Sayin Lider'imiz Dr.Devlet Bahceli bugun'ku konusmasi'yla her zaman oldugu gibi yine Devlet adamligini gosterdi.
Turkiye Buyuk Millet Meclisi kutsal bir yerdir,benim icin oyledir.
Cunku Memleket'in kader'i Turkiye Buyuk Millet Meclisi'nde belirleniyor.
Bu yuzden benim icin bir kutsal yerdir.
Bu benim dusuncem Ulkudaslar'im. |
|
| Başa dön |
|
 |
|