| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
GARP

|
|
| Başa dön |
|
 |
GARP

|
Tarih: Cum Oca 29, 2010 10:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural
"DEVLETİN HAİN BİR PROJESİ Mİ OLUR"?
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=230396 _________________ “Benim yaradılışımda bir mükemmellik varsa, Türk olarak dünyaya gelmemdendir.”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
deli_suvari

|
Tarih: Cum Oca 29, 2010 11:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
tamam da MHP genelmerkezi ve teskilätlarimiz secime ne kadar hazirlar ???
hükümet , adliye , ysk ,polis , muhtar cetesinin oyunlarina karsi hazirliklimiyiz ???
sandikbasina gönderecegimiz " yeterli "mensubumuz var mi ?
kumanya olarak " ceyrek ekmekarasi bir dilim kasar " dan baskasina gücümüz yetecek mi ???
sanmiyorum
biz " degismezsek " oy oranimizinda degismeyeceginden eminim _________________ Bozkurtlar Ankara ya inecek !!! Devlet TURKLESTIRILECEK !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
BABAEREN

|
Tarih: Cum Oca 29, 2010 11:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
| deli_suvari demiş ki: | tamam da MHP genelmerkezi ve teskilätlarimiz secime ne kadar hazirlar ???
hükümet , adliye , ysk ,polis , muhtar cetesinin oyunlarina karsi hazirliklimiyiz ???
sandikbasina gönderecegimiz " yeterli "mensubumuz var mi ?
kumanya olarak " ceyrek ekmekarasi bir dilim kasar " dan baskasina gücümüz yetecek mi ???
sanmiyorum
biz " degismezsek " oy oranimizinda degismeyeceginden eminim |
süvari şimdi konuşsan diyecekler yemek içinmi sandık başına gidiyorsun diyecekler ..seçimlerde sandık görevlileri aç kalmıyor ama rezilde olmuyor değiller .düşünsenize adamlar poeşt dolusu yemek getirip veriyorlar kendi elemalarına ordakilerde sizinkiler gelmeyecek galiba gel beraber yiyelim demeleri bile yetiyor suda olsa vereceğiniz vaktinde verin ) _________________ BOYNUMUZ YİĞİT BOYNUDUR,BÜKERSE TURAN SEVDASI BÜKER. _ÜLKÜ DEVLERİNİ UNUTMADIK__  BÜYÜK BEYİNLER FİKİRLERİ,ORTA BEYİNLER OLAYLARI,KÜÇÜK BEYİNLER İSE KİŞİLERİ KONUŞUR |
|
| Başa dön |
|
 |
bilgekağan

|
Tarih: Cmt Oca 30, 2010 12:07 am Mesaj konusu: |
|
|
O kadar zor durudayız sanmayın..
Basit işler onlar..
Her il ve ilçede teşkilatımız var ve de herkesce ciddiye alınan, iktidarı sürpriz olmayacak bir siyasi oluşumuz..
Kumanya sandık görevlisi müşait vs.. İşlerinde partinin cebinden pek bişey çıkmaz bile..
İlçe teşkilatları o konunun çözümüne yetiyor.. Bağışlar da seçim arefesi dahada bir artıyor.. "seçiliverirler, arayı iyi tutalım diyen çok zengin var"
İşin o kısmı sorun değil, önemli kısım a.k.partisine tepki oyu getirecek yeni e-muhtıralar, davoslar vs.. durumlarının olmamasını sağlamak.. Yeni bir şov yapmaları halinde şovlarına psikolojik harble balta vurmak..
Hatta artık bize tepki oyu getirecek bir şeyler bulmak.. |
|
| Başa dön |
|
 |
BABAEREN

|
Tarih: Cmt Oca 30, 2010 12:20 am Mesaj konusu: |
|
|
sataşacak yer arıyoruz ne yapalım
karşılıklı dövüşüp giderler halk artık yemiyor askerle kavga oyununu şimdiki oyunları mhp üzerinde olacak dikkat etmek gerekiyor ..her koldan saldırılar başlıyro teşkilatlarımız il il ilçe ilçe belde belde sıkı çalışmalar yapmalılar benim gördüğüm yakında mhp linç girişimi başlayacak hatta başladıda . _________________ BOYNUMUZ YİĞİT BOYNUDUR,BÜKERSE TURAN SEVDASI BÜKER. _ÜLKÜ DEVLERİNİ UNUTMADIK__  BÜYÜK BEYİNLER FİKİRLERİ,ORTA BEYİNLER OLAYLARI,KÜÇÜK BEYİNLER İSE KİŞİLERİ KONUŞUR |
|
| Başa dön |
|
 |
deli_suvari

|
Tarih: Cmt Oca 30, 2010 12:53 am Mesaj konusu: |
|
|
iste onun icin diyorum ya babaeren
tamam bir dönemler hazineden yardim almiyorduk falan ...
ama sandikbasina gönderdigimiz adami mahcup etmeye , ezilmesine sebep olmayada kimsenin hakki yok !!!
vehäsil ;
secim " organize " olabilmkektir
muhtarda , ysk dan , il secimkurulundan, sandikbasindaki mensubunuza , o mensubunuza ekmekarasi kasar getiren insaniniza kadar organize olmak zorundasiniz
zaten her sandikta bir adaminiz olmasi demek % 1 den fazla oyunuz garanti demektir
enazindan % 1 de " gecersiz sayilmak istenen bir oyu kurtarmasidir "
hele birde koalisyon yapip , hedefteki partinin her sandikta 3 -5 oyunu gecersiz saydirmaniz ; onlarin % 3-5 az oy alamasina ve sizin avantadan oyunuzu % 2 civarinda arttirmaniz demektir
birde muhtarlari ayarladiysaniz , il secimkurulunda yandaslariniz varsa sirf bu ayak oyunlarindan türkiye genelinde oylarinizi enaz % 10 -15 arasinda ayak oyunlarindan kazanmis olursunuz
türkiye de her secimde enazindan 5-6 milyon kisiye secmen karti gitmez , acaba neden ???
vehasil i keläm ,
secim meydanda degil ,
sandikbasinda kazanilir ve adliyede tasdik edilir _________________ Bozkurtlar Ankara ya inecek !!! Devlet TURKLESTIRILECEK !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
sarikayali

|
Tarih: Cmt Oca 30, 2010 1:58 am Mesaj konusu: |
|
|
Ayak oyunlarini ancak Ahlaktan yoksun olanlar yapar.
Bizim isimiz Milleti uyandirmak ve partimiz MHPye destek vermelerini saglamak.
Bence biz simdiden Milleti uyandirmaya bakalim. |
|
| Başa dön |
|
 |
sarikayali

|
Tarih: Cmt Oca 30, 2010 2:00 am Mesaj konusu: |
|
|
| sarikayali demiş ki: | Ayak oyunlarini ancak Ahlaktan yoksun olanlar yapar.Bunu din istismarini yapan kisiler yapar.
Bizim isimiz Milleti uyandirmak ve partimiz MHPye destek vermelerini saglamak.
Bence biz simdiden Milleti uyandirmaya bakalim. |
|
|
| Başa dön |
|
 |
deli_suvari

|
Tarih: Cmt Oca 30, 2010 8:38 am Mesaj konusu: |
|
|
sarikayali ,
oyun böyle oynaniyor , ya bu kurallara uyacaksin
yada kendi oynunu ve kurallarini kendin muhataplarina kabul ettireceksin !!!
yok ,
"ben bu oyunu oynamiyorum " dediginde de
muhatabina oyunu oynattirmayacaksin
sarikayali ,
MHP kendine verilen oylarin takipcisi olabilecek mi ?
simdiden kendi tabanini bu konuda egitmeye basladi mi ?
ysk nin ayakoyunlarina karsi hazirlikli mi ?
vs ... vs....
ne diyeyim ;
istenilen ve olmasi muhtemel erkensecim , belkide türkiye nin son secimi olacaktir
hazirlikli olmadan secime gitmekte a.k.partisine yeni bir zafer kazandirma hamlesinden baska bir ise yaramayacaktir
yani ;
" oynamaktan maksat ; ütmektir "
biz " gel oynayalim " diyoruz ama
ütmeye ya niyetimiz yok
yada oyun oynayacak sabrimiz _________________ Bozkurtlar Ankara ya inecek !!! Devlet TURKLESTIRILECEK !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
sarikayali

|
Tarih: Cmt Oca 30, 2010 11:19 am Mesaj konusu: |
|
|
Yani ayak oyunu sart diyorsun ve yani kurallarina gore oynamak lazim diyorsun.Vay be dunyanin haline bak.  |
|
| Başa dön |
|
 |
deli_suvari

|
Tarih: Cmt Oca 30, 2010 10:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
| sarikayali demiş ki: | Yani ayak oyunu sart diyorsun ve yani kurallarina gore oynamak lazim diyorsun.Vay be dunyanin haline bak.  |
o kadar anlamissan ; öyledir
sen ayakoyunu yapmayalim , diyorsun
ama yapilan ayakoyunlarinida görmezden gelelim diyorsun
her secimde tekrarlanan hilelerden hic rahatsiz olmadigina göre a.k.partisinin zaferine simdiden hazirsin
rahatsiz olsaydin ;
biz yapmayalim ve yapilanlara da mani olalim , derdin
ne onu diyorsun , nede oyunu kuralinca oynamayi kabul ediyorsun
sonuc ???
tayyib in iktidari degil mi ??? _________________ Bozkurtlar Ankara ya inecek !!! Devlet TURKLESTIRILECEK !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
küheylan

|
Tarih: Pzr Oca 31, 2010 3:07 am Mesaj konusu: |
|
|
Seçimi alıp alamayacağımızı parti ve çalışmaları belirler. Tabii, hür bir partı. MHP'nin seçim hürriyetii var mı? Görüyoruz. 1999'dan bu yana seçim durumumuz prefosyonel boks maçlardına benzer hale geldi. Bilirsiniz ki bu maçlarda kazanacak olan bellidir. Kaybedecek olan rakibini devirirse hemen ringten çıktığı gibi mafya o boksörü mezara yollar.
Son yıllardaki seçimlerin bundan ne farkı var? Şayet mafya, falan, filan takmayacaksık teşkilat ruh ikizini devreye sokmalıdır. İstiklal harbinde bir tüfeğin arkasında koca bir bölük sıradaydı.
Bir konu hayat-memat meselesiyse büyük bir ruh lastik copunun üstünde dünyayı bir kerman gibi döndürür... _________________
SOLUK SOLUĞA KOŞAN ATLARA AND OLSUN!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
sarikayali

|
Tarih: Pzr Oca 31, 2010 12:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
| deli_suvari demiş ki: | | sarikayali demiş ki: | Yani ayak oyunu sart diyorsun ve yani kurallarina gore oynamak lazim diyorsun.Vay be dunyanin haline bak.  |
o kadar anlamissan ; öyledir
sen ayakoyunu yapmayalim , diyorsun
ama yapilan ayakoyunlarinida görmezden gelelim diyorsun
her secimde tekrarlanan hilelerden hic rahatsiz olmadigina göre a.k.partisinin zaferine simdiden hazirsin
rahatsiz olsaydin ;
biz yapmayalim ve yapilanlara da mani olalim , derdin
ne onu diyorsun , nede oyunu kuralinca oynamayi kabul ediyorsun
sonuc ???
tayyib in iktidari degil mi ??? |
Yapilan ayakoyunlarini görmezden gelelim diyen kim?!
Nerden cikardin bu sonucu?!
rahatsiz olsaydin ;biz yapmayalim ve yapilanlara da mani olalim , derdin demisin.
Benim yazdiklarimdan bunu anladiysan sana diyecegim birsey yok.
Bir Milliyetci,Ulkucu Insan butun ayakoyunlarina karsi olmali.
Yazilarimda bunu anlattim.
Ee bir Insan okudugunu nasil anlamak istiyorsa oyle anlarmis,seninkide o hesap.
her secimde tekrarlanan hilelerden hic rahatsiz olmadigina göre a.k.partisinin zaferine simdiden hazirsindemisin.
Iste bu uslubun bir hakarettir.
Bana dupeduz hakaret ettiginin farkindamisin diye soracagim ama farkindasin.Sana yakistiramadim.
Ben butun hilelere karsiyim.Isterse Babamin oglu olsun karsiyim.
Ben partimiz MHPnin iktidar olmasini istiyorum.
Bana ne a ke pe den!!!
Boyle yazdigina gore a ke pe nin zaferine sen hazirsin. |
|
| Başa dön |
|
 |
deli_suvari

|
Tarih: Pzr Oca 31, 2010 10:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
sarikayali , sana hakaret falan etmedim ...
ama halihazirdaki durumdan rahatsiz olmayan sensin
varsa , benden alinti yapmadan göster bir cümleni
sen parti olarak her oyun sahibi olmak zorundasin ,
sen , sana oy vermesi muhtemel insanlarin secmen olmasina gayret edeceksin
ha bunlari yapmazsak ne olur ???
a.k.partisi yine % 40 civarinda gelir
nasil gelir ? ayakoyunlarilya tabii ki...
dünyanin hemen her ülkesinde bu isler olur ama bizdeki bir baskadir
bu durumu degistirmeye gücümüz yetmiyorsa
sirf adalet olsun diye bize verilen oylarin calinmasina gözmü yumalim ?
kesin " yummayalim " diyeceksin ama ne yapacaksin ???
hem ihanetleri kesin olanlara karsi hakki ve adaleti gözetmekte ihanet degilmidir ?
ama bir konuda kesinlikle haklisin ;
evet , bu sartlar böyle devam ederse ( ki öyle görünüyor ) a.k.partisinin zaferi kacinilmazdir _________________ Bozkurtlar Ankara ya inecek !!! Devlet TURKLESTIRILECEK !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
sarikayali

|
Tarih: Pzr Oca 31, 2010 11:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
Deli duvari durumdan rahatsiz olmadigimi nerden cikariyorsun ya?
Ayakoyunlarina goz yumalim diyen yok.
Bize Milliyetci,Ulkucu Hareket olarak secimlerde buyuk is dusuyor.
Bu konuda basta partimiz MHP, Ilce Baskanlarimiz ve Ulku Ocaklari Baskanlarimiz elbet muhakkak birseyler yapacaktir.
Bence hemen secim calismalarina baslamalidir,baslamaliyiz.
bu sartlar böyle devam ederse ( ki öyle görünüyor ) a.k.partisinin zaferi kacinilmazdir.
Deli suvari bu sozleri yazan sensin,sanki ben yazmisim gibi haklisin diyorsun?
Biz en iyisi birbirimize cevap yazip birbirimizi kirmayalim.
Bu sitedeki hic bir Ulkudasimla kotu olmak istemiyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
deli_suvari

|
Tarih: Pzr Oca 31, 2010 11:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
bir kötü olmayiz , rahat ol sarikayali
uzun sözün kisasi ;
eger gercekten secimi akzanmak istiyorsak " dünden baslamis olmamiz lazimdi , hemde tek bir sandiga varincaya kadar "
her türlü ückagidin tebdirini almazsak ,
tekrar ediyorum ; a.k.partisinin zaferi kacinilmazdir
evet sarikayali o alintiyi benden yapmissin ...
zaten burada bu mesajlari cekme sebebim bu ihtimäldir ki
sartlar aynen devam edecek _________________ Bozkurtlar Ankara ya inecek !!! Devlet TURKLESTIRILECEK !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
sarikayali

|
Tarih: Pzr Oca 31, 2010 11:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
| deli_suvari demiş ki: | bir kötü olmayiz , rahat ol sarikayali
|
Rahatim ve ayrica buna memnun oldum deli suvari.
Iki Ulkudas dusunce konusunda ayni dusunmeye bilir ama kotu olmazlar.
Konumuza devam edelim.
Evet her türlü onlemi almazsak,Memleket buyuk sorunlari yasamaya devam eder.Haklisin.
Bu konuda basta partimiz MHP ve MHP Ilce baskanliklarimizz vede Ulku ocaklari baskanlarimiz hemen harekete gecmesi lazim.
Tabii bizlerde elimizden ne gelirse yapmamiz lazim.
Ilk isimiz once en yakin cevremizden baslayip,Millete gercekleri anlatip,uyandirmamiz lazim. |
|
| Başa dön |
|
 |
sarikayali

|
Tarih: Pzr Oca 31, 2010 11:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Ayrica Millete su ayakoyunlari konusundada uyarmak lazim. |
|
| Başa dön |
|
 |
küheylan

|
Tarih: Pts Şub 01, 2010 3:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu konuya endeksli ayrı bir başlık açacaktım ki chpli Kılıçdaroğlu'nun kendi partisi için yaptığı açıklamalar buna gerek kaldırmadı. CHP yi al vur MHP' ye, Durum tıpkısıdır. CHP'nin içini Sarıgül danası boşaltacak, MHP'nin ise nasıl boşatırız diye etrafında dolanan "godoş"lar teşkilat etrafında pervane gibi dolanmaktadırlar. Maalesef ki kale komutanımız, arada bir huruç harekatına girip sürüden av alamamaktadır. Bu gidişle kalede açlıktan susuzluktan "geberip" gideceğiz. Bu teşkilat yapısı, bu elemanlarla bir bir yere gidebileceksek beni ikna ediniz. Zira, yardımcı olmak bir tarafa sandığa gidecek değilim. Lideri ve teşkilatını uyarıyorum. _________________
SOLUK SOLUĞA KOŞAN ATLARA AND OLSUN!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
|